<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 曉彈鋼琴嘅女/男仔大家會加幾多分?
返回列表 回復 發帖
我同我d朋友都成日傾加減分既問題
不過無提到彈鋼既個項目,我會加 5 分啦
我同我 d 朋友既加分表係 50 合格
個樣(包括個裝)佔 50,身材(包括d衫)佔 50,外表合格就去馬架喇

日藉 + 40 (淨係個國藉已經吸引佢地)
韓藉 + 20 (化裝一般,好少 ok)
台灣藉 + 10 (質素其實好 ok)
鬼妹 +10 (所有講英文既)
中國(包括識講廣東話) - 10 (好難溝通)
中國加卷利國語 - 50 (反感)
香港 +/- 0 (無考慮)
食煙 - 10 (唔鐘意)
有錢 + 30 (有就優先考慮)
有男朋友 - 10 (唔係自已d friend 就無問題)
識煮飯又肯煮 + 10 (緊要呀,唔洗餐餐出街食)
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-27 02:25 AM:

知呀﹐你ge 情人咪Manson lor
Manson我會俾人SM嫁!你捨得咩?
女仔識彈琴,可能俾人感覺會斯文d啦
對我黎講就無咩影響
不過我會覺得佢會係個幾有情調ge人
當然,呢個要睇埋佢彈琴時個樣

而男仔識彈琴
如果我係女仔,我就會加好多分
如果個男仔平時係好動哥d,佢彈琴哥時,俾個女仔見到佢文靜同認真個樣
我諗個女仔應該會好冧(當然,要加埋天時地利人和啦,唔通你突然間係個女仔前彈咩 XD)
如果個男仔平時係比較靜
佢彈琴哥時,會俾人覺得好浪漫,佢雖然可能把口唔識好聽ge說話
但係就能夠用另一種方法將內心ge感受表達出黎
簡單d講,呢種男仔ge浪漫會係盡在不言中,要用心去感受
俾人感覺呢個男仔好有深度,冧女又成功左一大截

這是我以男仔身份,站係女仔角度,睇返男仔ge結果,我都唔知事實會俾我扭曲左幾多 haha^^

自由神咪係度當眾溝女啦 XD
美人是我的,擋我者死~
其實自由神係咪真係追緊美人?
Originally posted by sakura310 at 2006-10-27 06:46 PM:
女仔識彈琴,可能俾人感覺會斯文d啦
...
男仔彈琴等於!!!!

我個初戀男友引死我ge 其中一個地方就係佢識彈鋼琴﹐雖然佢讀engin
Originally posted by 自由神 at 2006-10-27 04:09 PM:

Manson我會俾人SM嫁!你捨得咩?
咁呀我唔捨得ga ﹐不過睇你究竟係咪鐘意玩s 或m lor
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-28 01:37 AM:

咁呀我唔捨得ga ﹐不過睇你究竟係咪鐘意玩s 或m lor
其實彈琴呢家野呢!就........我都真係唔多鐘意囉(可能因為係我第一樣學既樂器)!無奈地我屋企經常都會發出琴聲(因為有家人教琴),我每次都會大大力咁「o拍」門。

討厭!好討厭!呢個世界唔可能會好似琴音咁平和!每次見到屋企座琴,我都想一拳打爆佢,可惜到而家我都無勇氣咁做!唉!失敗.......................小小野都唔敢做!

美人!不如開個post問下鐘意Rock既女仔,男仔會加幾多分呀?
我會加一百分(一百分為滿),因為真係好少,好少!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-28 15:41:

其實彈琴呢家野呢!就........我都...
我識好多ROCK妹同BAND妹喎,
妳係咪真係有共同興趣先~
Originally posted by guswan at 2006-10-28 03:56 PM:

你話呢?
Originally posted by guswan at 2006-10-28 03:56 PM:

阿daddy ﹐我夾band ga
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-29 01:35:

阿daddy ﹐我夾band ga
咁邪~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 曉彈鋼琴嘅女/男仔大家會加幾多分?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。