<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 曉彈鋼琴嘅女/男仔大家會加幾多分?
返回列表 回復 發帖
em...ok lor.50point gao.
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-29 01:35 AM:

阿daddy ﹐我夾band ga
我唔係話你呀!
Originally posted by guswan at 2006-10-29 02:34 AM:

咁邪~
邪D 乜? 你又夾BAND???
彈鋼琴既女仔會覺得佢好高雅lor~
男仔就斯文,
如果一個運動健將+識彈鋼琴,所有異性會唔會都被秒殺?
加幾分我就真係唔知,我對呢加野無咩興情
咁又不如開過畫漫畫既加幾多分?
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-31 08:17 AM:
男...
你係咪想暗示你識畫漫畫
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-31 08:17 AM:
男...
漫畫?討厭!
成日都係幻想埋D不切實際既野!睇下現實世界既醜陋吧啦!
完美既幻想世界同John lennon同一日死左啦!
我畫得不太好,
我覺得d人會好似自由神咁睇呢班人
算是比較小路的一群人,(大路既係音樂,dancing之類的)
音樂,dancing實有分加,而畫漫畫分分鐘扣分(比人話低b,細路仔,不切實際)
畫漫畫絕對不會比彈琴易,但就是得不到別人的清睞,
不會彈琴的人會對會彈琴的人抱以羨慕,尊敬的目光,
不會畫的人看了你畫的,最多都只會話畫得好靚,一筆帶過
(未畫過的人不會明白箇中辛酸)
這明明不是不良興趣,最起碼也比只會打機來得好,不是嗎?
音樂,dancing,畫畫,閱讀,作小說,最被看不起的就是畫畫
我在這裡說這些只係鄧呢群人唔低
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-31 06:10 PM:
我畫得不太好,
我覺得d人會...
我係好尊敬畫家(不論你信不信)!可能你會覺得現實社會不大重視呢一班藝術家!
不過我絕對唔係,我討厭既係愛畫幼想世界漫畫既人!
畫畫係一種發泄,正如我愛用音樂發泄一樣!
我係一個絕唔會為左取悅別人而去改變自我既人!所以我取名自由神!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-1 04:29 PM:

我係好尊敬畫家(不論你信不信)!...
哦…其實我都好尊敬漫畫家﹐例如矢澤愛~~
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-10-31 06:10 PM:
我畫得不太好,
我覺得d人會...
我其實一直都想同我親生哥哥合作搞政治四格漫畫﹐但係呢方面我唔多識﹐就要由你教o下我啦~~ 咪咁謙啦~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 曉彈鋼琴嘅女/男仔大家會加幾多分?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。