<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » what you'll do if the girl already attach.pls share your Experience!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-27 01:31 AM:

ya.i hope you can make it.supportX100000000000000000000000
thanks a lot!!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-27 01:36 AM:
或者啦!可能要試過,有個結局先會解開...
tata..have a good dream ya.
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-27 01:48 AM:

tata..have a good dream ya.
GOOD night... i'm afraid i can't always be here these days  ...  i am so  busy .
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-27 02:24 AM:

GOOD night... i'm afraid i can't always be here these days  ...  i am so  busy .
咦?美人去邊呀?
美人走左邊個陪自由神個對手--我呀?
好慘的啦><

感覺上,如果樓主去追有男朋友哥個女仔
就點講都係0岩(感覺ja,我唔知係咪真係0岩,因為戀愛自由ma...)
話哂人地都有男朋友ma
如果你去追人,就算你無講出口,但係你ge行動都表現出,你認為你適合個女仔多d
而個女仔已經選擇左佢而家個男朋友,咁做就好似唔尊重個女仔ge決定
再者,這樣做就等同向個男仔挑戰,你得到個女仔,就表示你好過哥個男仔
俾著我係個男仔,我都唔制啦~
如果你話唔知個女仔有男朋友就話不知者不罪je~而家你都知佢有男朋友
所以我覺得你就好唔追佢lor,始終吃虧的是自己
追唔到個女仔,到頭來可能同個女仔連朋友都無做得,無謂啦咁~我諗呢個樓主都諗到啦

我個人,係屬於好易鐘意人哥類型
對我黎講鐘意一個人就好似食生菜咁,所以呢,我自己就對鐘意呢種感覺有少少麻木
覺得就算我鐘意一個人都唔算得係咩,不竟係鐘意,未去到迷戀或愛的地步
而且要同一個人拍拖唔單單講feel,仲要各方面的配合
鐘意一個人,可以好唔理智,單憑一個動作,一個表情都可能令你鐘意一個人
但係咁樣,就好似做事唔符合logic咁,可以話鐘意人係無需理由的
所以如果單單話鐘意人,我會諗清楚,同埋觀察多d哥個人
等自己了解佢多d,到底佢係咪真係適合我

至於樓主話有個鐘意佢ge女仔,而佢又唔鐘意
這樣的事沒發生在我身上啦><
所以都我唔知點答好...

[ Last edited by sakura310 on 2006-10-27 at 05:49 PM ]
Originally posted by sakura310 at 2006-10-27 03:04 PM:

咦?美人去邊呀?
美人走左邊個陪自...
wah...you have a point!!!thanks for your advice
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » what you'll do if the girl already attach.pls share your Experience!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。