<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過
返回列表 回復 發帖

直播波 又黎過

多選投票, 共有 0 人參與投票
11.29% (7)
29.03% (18)
14.52% (9)
12.90% (8)
22.58% (14)
9.68% (6)
您所在的用戶組沒有投票權限
今晚英超既戲碼一流
利物浦 對 阿士東維拉
保頓 對 曼聯
阿仙奴 對 愛華頓
但係呢3場係同一時間播
相信好多人都唔可能睇得曬呢3場

黎呢度可能幫到你啦
睇完波    咪吹水囉
今晚其實得3場直播波
頭場車仔    跟住就MU   最後睇埋紐記(有線英超台)

車仔超班    對住隊踢左9場波失左12球贏得個一場既錫菲聯
唔贏都比人鬧到傻啦     加上MU今場大戰保頓
MU失分都唔好話無可能    一但MU失分   車仔就上返第一
咁都唔去馬等幾時?
利物浦 對 阿士東維拉
保頓 對 曼聯

點解冇和?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 01:47 PM:
利物浦 對 阿士東維拉
保頓 對 曼聯

點解冇和?
唔選咪當你choose和囉(我估ga ja)

我利記果場都冇choose到
Originally posted by eqhigh at 2006-10-28 03:16 PM:

唔選咪當你choose和囉(我估ga ja)

我利記果場都冇choose到
民兄!今晚保頓會贏呀!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 01:47 PM:
利物浦 對 阿士東維拉
保頓 對 曼聯

點解冇和?
Go to YFB....你琴日又冇黎DRAFT

你搶左我個KG呀
不過我又執番個Wade....你個陣都幾大鑊下
快d check番你個陣啦
Originally posted by 自由神 at 2006-10-28 03:18 PM:

民兄!今晚保頓會贏呀!
賢兄~~唔係掛....紅魔主場...雖然保頓年年搞到我地頭都大埋
但今日冇nolan..冇campo....兩個都係陣中得分主力
campo更加fit 爆
靠積斯基拿倫頂都唔頂好耐
今晚必撐主勝
Originally posted by eqhigh at 2006-10-28 03:21 PM:

賢兄~~唔係掛....紅魔主場...雖然...
有位高人指點我嫁!我都唔清楚呀!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-28 03:23 PM:

有位高人指點我嫁!我都唔清楚呀!
really?
咁"寧可信其有...不可信其無"喎...
我都係撐主勝
Originally posted by eqhigh at 2006-10-28 03:28 PM:

really?
咁"寧可信其有...不可信其無"喎...
我都係撐主勝
小心輸到你摝街呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。