<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過
返回列表 回復 發帖
保頓  對 曼聯    和 保頓遇強越強
利物浦 對 阿士東維拉 和 利物浦前鋒又死火
阿仙奴 對 愛華頓   和 阿仙奴要留力

今晚英超唔多好玩,反而週中歐冠盃棒英超就對了。

Originally posted by 自由神 at 28-10-2006 15:18:

民兄!今晚保頓會贏呀!
阿神兄.........................
唔通你識得阿費 sir ?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 04:50 PM:

我?唔識呀!我淨係知佢老人家今晚會激死咋!
仲有呀,今晚紐記都要輸!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 04:50 PM:

# 6
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 15:18:

Go to YFB....你琴日又冇黎DRAFT

你搶左我個KG呀
不過我又執番個Wade....你個陣都幾大鑊下
快d check番你個陣啦
噚日去左海洋公園 school picnic 嘛 ~~~
夜晚又玩埋哈囉喂 ~~~
點 draft wor ~

我都唔知我有咩球員.............
你要 KG 咪比你囉..................

搞掂 YFF 先啦 ~
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 15:21:

賢兄~~唔係掛....紅魔主場...雖然...
紅魔主場 ???!!!!

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-10-28 at 05:22 PM ]
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 15:21:

賢兄~~唔係掛....紅魔主場...雖然...
保頓不單只有 Nolan + Ivan Campo 的 ~

還有野孩子安歷卡、輔鋒迪奧夫、中場簡拿高普路斯、前鋒奇雲戴維斯,
加上美迪、積斯基拿倫、亨特以及賓希姆,
個個獨當一面,攻守兼備,
豈有不和之理?
Originally posted by locklock at 28-10-2006 15:46:

用小將都夠食「拖肥糖」啦 ~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:06 PM:

紅魔主場 ???!!!!

係我錯!!!!
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 17:21:

係我錯!!!!
所以聽我講:

「和」 ~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。