<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:01 PM:

噚日去左海洋公園 school picnic ...
Duff
1. (2) K. Garnett
2. (23) A. Stoudemire
3. (26) V. Carter
4. (47) J. Smith
5. (50) M. Bibby
6. (71) R. Felton
7. (74) A. Nocioni
8. (95) A. Bogut
9. (98) R. Foye
10. (119) D. Milicic
11. (122) L. Deng
12. (143) D. Marshall
13. (146) R. LaFrentz

EQHIGH_Jackson
1. (3) D. Wade
2. (22) B. Wallace
3. (27) K. Hinrich
4. (46) C. Webber
5. (51) A. Iguodala
6. (70) S. Battier
7. (75) J. Howard
8. (94) D. Stoudamire
9. (99) A. Mourning
10. (118) B. Simmons
11. (123) S. Jackson
12. (142) B. Bowen
13. (147) S. Parker
Originally posted by eqhigh at 2006-10-28 05:25 PM:

Duff
1. (2) K. Garnett
2. (23) A. Stoudemire
3. (26) V. Carter
4. (47) J. Smith
5. (50) M. Bibby
6. (71) R. Felton
7. (74) A. Nocioni
8. (95) A. Bogut
9. (98) R. Foye
10. (119) D. Milicic
11. (122) L. Deng
12. (143) D. Marshall
13. (146) R. LaFrentz  
頭三係勁人...飛人Carter...王牌K.G.....中鋒Stoudemire

但數落去唔係好掂...有實力既唔算多
而且陣容非常唔平均....

K.G你肯trade?.....咁你想trade邊個?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:15 PM:

保頓  對 曼聯    和 保...
阿記確係有隱憂....留唔留力唔清楚....但唔覺二線兵會夠殺
全力就得
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:13 PM:

保頓不單只有 Nolan + Ivan Campo...
依點我明....之但係fit又有幾多個先...
安歷卡仲ok..

迪奧夫就一般....已經n年冇見過佢fit...黎左英超之後已經冇咩邊場代表作

奇雲戴維斯完全唔覺係前鋒...變到成個自由人咁....守多於攻

中場簡拿高普路斯...今季好似出到未出過(唔肯定..可能有1-2場)

美迪...
積斯基拿倫
賓希姆...太過粗之大葉
亨特......ok啦

mu個個就fit到漏..
豈有不客勝之理?
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 17:29:

頭三係勁人...飛人Carter...王牌K.G.....中鋒Stoudemire

但數落去唔係好掂...有實力既唔算多
而且陣容非常唔平均....

K.G你肯trade?.....咁你想trade邊個?
求其啦.....
都冇心機玩落去..........
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 17:32:

阿記確係有隱憂....留唔留力唔清楚....但唔覺二線兵會夠殺
全力就得
Lehmann

Clichy
Senderos
Koure
Djouno

Febregas
Silva
Rosicky

Walcott
Henry
Van Persie

留 Gallas + Hieb ~
都夠贏啦 ~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:41 PM:

Lehmann

Clichy
Senderos
Koure
Djouno

Febregas
Silva
Rosicky

Walcott
Henry
Van Persie

留 Gallas + Hieb ~
都夠贏啦 ~
好"流"喎你個陣....咁都叫留力?!
出下巴迪斯達啦...好似好慘囉佢
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:39 PM:

求其啦.....
都冇心機玩落去..........
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 17:38:

依點我明....之但係fit又有幾多個先...
安歷卡仲ok..

迪奧夫就一般....已經n年冇見過佢fit...黎左英超之後已經冇咩邊場代表作

奇雲戴維斯完全唔覺係前鋒...變到成個自由人咁....守多於攻

中場簡拿高普路斯...今季好似出到未出過(唔肯定..可能有1-2場)

美迪...
積斯基拿倫
賓希姆...太過粗之大葉
亨特......ok啦

mu個個就fit到漏..
豈有不客勝之理?
安歷卡直頭 fit 啦 ~~~

迪奧夫一般 !!!?
黎左英超冇代表作 ??!!!
http://hk.sports.yahoo.com/soccer/game/uk/2006/10/15/NEW_BOL
http://hk.sports.yahoo.com/soccer/game/uk/2006/01/02/BOL_LIV
http://hk.sports.yahoo.com/soccer/game/uk/2006/08/24/FUL_BOL
求其搵兩搵都已經睇到 Diouf 唔弱啦 ~~~
係之前 Giannakopoulos + Speed 太 fit 遮 ~

奇雲戴維斯攻守兼備.....
上屆幫保頓入左唔知幾多粒波....
點會守多於攻????

而且一睇已經知道你唔識保頓波....
Stelios 今屆打左 7 場波呀 ~~~

加上 Speed 等 ~

而 MU 個個就真係fit到漏嗎 ?
C7 前週傷腳,上週感冒,孱弱十足 ~
Saha 射五六球先入一球......
Rooney 入球荒....
蘇斯打左聯賽盃....
要留力打 UEFA League~
A. Smith 聯賽盃表現未得......
Rio 經常輕出.....上仗 vs. Liverpool 仲打到中鋒咁 ~
搞到經常得 Vidic 一個 ~
Neville 老喇.....要留力打 UEFA ~
出 O' Shea 就一般 ~
Evra 要讓返位比 Heinze ~
Heinze 打得唔好 ~

數淨最後得 Giggs , Scholes , Carrick 三個係比較好 ~
但係數到射門....
Carrick 0............
Giggs 斬波多 ~
即係得 Scholes 啦 ~~
既然你話美迪
用佢一個凍結左 Scholes 咪 K.O. 囉 ~

所以 MU 係咪 fit 到漏就真係好難講喇 ~~~~
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 17:44:

好"流"喎你個陣....咁都叫留力?!
出下巴迪斯達啦...好似好慘囉佢
其實你係咪淨睇曼聯架咋 ?????

首先「曼聯主場」..................
跟住「迪奧夫」一般..........................

而家巴迪斯達.....................................
October 27, 2006
Julio Baptista
Julio will miss the Everton game after damaging his hamstring during a behind-closed-doors friendly with Charlton. "Baptista will be two more weeks at least" said Wenger.

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。