<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過
返回列表 回復 發帖
車仔失球12碼
但救到
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 07:55 PM:
頭場成為 YFF 瀨撻聖地.............
瀨撻3:古迪仙尼 (瀨撻率約三成....)
事實證明唔出古迪仙尼係岩既

希拉里奧

[ Last edited by eqhigh on 2006-10-28 at 08:06 PM ]
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 20:03:
十二碼呀!!!!!!!!!
杜奧巴
Hilario 爆硬分 ~
最衰偷黎無用.............
古迪仙尼都好返 ~~~
老老實實
車仔係咪太串
黑D球証憎
禁區被人推到都唔吹
同人唔同命
Originally posted by tree728 at 28-10-2006 20:03:

踢得唔錯....但無咩霸氣
可唔可以大勝難講
17'  Penalty saved! Danny Webber (Sheffield United) fails to capitalise on this great opportunity, right footed shot saved in the bottom right corner.
17'   Penalty conceded by Didier Drogba (Chelsea) after a foul in the penalty area.
17'  Penalty Sheffield United. Claude Davis draws a foul in the penalty area.
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 08:05 PM:

Hilario 爆硬分 ~
最衰偷黎無用.............
古迪仙尼都好返 ~~~
我都知佢今日正選啦!
Originally posted by eqhigh at 28-10-2006 20:05:

事實證明唔出古迪仙尼係岩既

希拉里奧
不過對摩帥黎講.........

同鄉不及異鄉親.....................

e.g. Tiago , Maniche .......
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 08:10 PM:

不過對摩帥黎講.........

同鄉不及異鄉親.....................

e.g. Tiago , Maniche .......
Tiago同Maniche都走曬    得返費拉拿同希拉里奥

[ Last edited by tree728 on 2006-10-28 at 08:14 PM ]
Originally posted by tree728 at 28-10-2006 20:08:
老老實實
車仔係咪太串
黑D球証憎
禁區被人推到都唔吹
同人唔同命
唔係............
有可能球証係曼聯迷 ~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 08:12 PM:

唔係............
有可能球証係曼聯迷 ~~
咁幫車仔唔到LU
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。