<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 01:47 PM:
利物浦 對 阿士東維拉
保頓 對 曼聯

點解冇和?
唔選咪當你choose和囉(我估ga ja)

我利記果場都冇choose到
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 01:47 PM:
利物浦 對 阿士東維拉
保頓 對 曼聯

點解冇和?
Go to YFB....你琴日又冇黎DRAFT

你搶左我個KG呀
不過我又執番個Wade....你個陣都幾大鑊下
快d check番你個陣啦
Originally posted by 自由神 at 2006-10-28 03:18 PM:

民兄!今晚保頓會贏呀!
賢兄~~唔係掛....紅魔主場...雖然保頓年年搞到我地頭都大埋
但今日冇nolan..冇campo....兩個都係陣中得分主力
campo更加fit 爆
靠積斯基拿倫頂都唔頂好耐
今晚必撐主勝
Originally posted by 自由神 at 2006-10-28 03:23 PM:

有位高人指點我嫁!我都唔清楚呀!
really?
咁"寧可信其有...不可信其無"喎...
我都係撐主勝
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 04:50 PM:

阿神兄.........................
唔通你識得阿費 sir ?
# 6
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:06 PM:

紅魔主場 ???!!!!

係我錯!!!!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:01 PM:

噚日去左海洋公園 school picnic ...
Duff
1. (2) K. Garnett
2. (23) A. Stoudemire
3. (26) V. Carter
4. (47) J. Smith
5. (50) M. Bibby
6. (71) R. Felton
7. (74) A. Nocioni
8. (95) A. Bogut
9. (98) R. Foye
10. (119) D. Milicic
11. (122) L. Deng
12. (143) D. Marshall
13. (146) R. LaFrentz

EQHIGH_Jackson
1. (3) D. Wade
2. (22) B. Wallace
3. (27) K. Hinrich
4. (46) C. Webber
5. (51) A. Iguodala
6. (70) S. Battier
7. (75) J. Howard
8. (94) D. Stoudamire
9. (99) A. Mourning
10. (118) B. Simmons
11. (123) S. Jackson
12. (142) B. Bowen
13. (147) S. Parker
Originally posted by eqhigh at 2006-10-28 05:25 PM:

Duff
1. (2) K. Garnett
2. (23) A. Stoudemire
3. (26) V. Carter
4. (47) J. Smith
5. (50) M. Bibby
6. (71) R. Felton
7. (74) A. Nocioni
8. (95) A. Bogut
9. (98) R. Foye
10. (119) D. Milicic
11. (122) L. Deng
12. (143) D. Marshall
13. (146) R. LaFrentz  
頭三係勁人...飛人Carter...王牌K.G.....中鋒Stoudemire

但數落去唔係好掂...有實力既唔算多
而且陣容非常唔平均....

K.G你肯trade?.....咁你想trade邊個?
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:15 PM:

保頓  對 曼聯    和 保...
阿記確係有隱憂....留唔留力唔清楚....但唔覺二線兵會夠殺
全力就得
Originally posted by Edgar Davids at 2006-10-28 05:13 PM:

保頓不單只有 Nolan + Ivan Campo...
依點我明....之但係fit又有幾多個先...
安歷卡仲ok..

迪奧夫就一般....已經n年冇見過佢fit...黎左英超之後已經冇咩邊場代表作

奇雲戴維斯完全唔覺係前鋒...變到成個自由人咁....守多於攻

中場簡拿高普路斯...今季好似出到未出過(唔肯定..可能有1-2場)

美迪...
積斯基拿倫
賓希姆...太過粗之大葉
亨特......ok啦

mu個個就fit到漏..
豈有不客勝之理?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 直播波 又黎過

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。