<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我個客
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 陳貓 at 2006-10-31 04:53 PM:
覆左喇終於 =.=
佢話ot但唔會好夜
not sure得唔得
夜d先再講喎 =.=

咁係咪即係turn down我 =0=
我諗唔係囉!不過就考慮中!
如果唔係佢就一口拒絕啦!
Originally posted by 陳貓 at 2006-10-31 04:53 PM:
覆左喇終於 =.=
佢話ot但唔會好夜
not sure得唔得
夜d先再講喎 =.=

咁係咪即係turn down我 =0=
maybe he is really busy...
我知佢落完地盤番左office個幾鐘 =.= 都無further response
睇黎今晚我都係自閉多
咁可能佢真係有野忙呢~~
唔好咁快灰心啦~

睇定d先啦
如果今次約唔到佢
下次,搵0岩佢肯定得閒咪約佢lor
如果佢都係話有野做,你千其唔好話「我知你無野做wor~」黎拆穿佢or「你陣間有咩做呀?」之類的說話,會嚇親人的XD
同埋咁樣佢亦都無辦法回避你的問題(至少俾佢有下台階ma~),如果萬一佢真係無野做而唔應承你,佢就一定要講大話黎話自己有咩做,事後如果你發現佢講大話,你又可能會唔開心,無謂啦(雖然這樣講佢唔係幾好,希望你唔好見怪啦><)
加上你同佢暫時未係情侶,好多野唔可以諗得太理所當然
你有選擇叫佢食飯的權利,佢都有推左佢ge理由
加上佢又係你公司個客,我就覺得好唔咁急住,等單生意完左先,可是我不知道實際情況,我都唔敢斷言,以上的都係建議啦~
有回覆了

佢說: i think i can have dinner with you tonite
佢說: i cant i mean
陳貓 ~ 仰不愧於天,俯不怍於人 說: nvm, next time la gum
佢 說: sorry
陳貓 ~ 仰不愧於天,俯不怍於人 說: no need to sorry la. 你都會有自己野做架嘛
佢 說: 禮多人不怪ar ma...haha
Originally posted by 陳貓 at 2006-10-31 06:19 PM:
我知佢落完地盤番左office個幾鐘 =.= 都無further response
睇黎今晚我都係自閉多
點會自閉呢
有我地同你傾計啊嗎
yea.你岩
tonite去邊度玩呀咁你地
我仲係公司 =0=
Originally posted by 陳貓 at 2006-10-31 07:26 PM:
yea.你岩
tonite去邊度玩呀咁你地
我仲係公司 =0=
我打算係到陪你傾計囉
thx you 晒喎
結果我為免遇老闆共渡萬聖節
八點幾鐘就走左 =.=
如果得番我同佢的話..通常會走唔甩

今日食左檸檬係好難頂
但係佢都仲係好吸引我..哈哈哈

[ Last edited by 陳貓 on 2006-11-1 at 12:28 AM ]
Originally posted by 陳貓 at 2006-11-1 12:25 AM:
thx you 晒喎
結果我為免遇老闆共渡...
咁聽日再約啦
一定有日約到既
支持你啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我個客

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。