<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我個客
返回列表 回復 發帖
我 建 议 你 放 松 d。。。
唔 好 24 小 时 个 脑 都 想 住 对 方。。。(  呢 个 好 高 难 度 咖 )
工 作 同 感 情 事 要 分 开。。。
仲 有。。。
唔 好 逼 得 太 紧。。。
日 日 约 就 唔 好 啦。。。
想 下 有 乜 办 法 可 以 令 对 方 对 你 产 生 兴 趣。。。
比 如 话 一 d 嗜 好 等 等。。。
有 共 同 的 嗜 好。。。
无 论 发 展 或 邀 约 果 时 都 容 易 d。。。

注 意:你 连 暧 昧 阶 段 都 仲 未 到,
          所 以 暂 时 唔 好 放 太 多 感 情 入 去 先,
          而 且 要 有 随 时 抽 离 角 色 的 准 备 。。。

P:S 男 仔 被 女 仔 主 动 约 唔 知 有 乜 feel。。。?
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 04:24 PM:
我 建 议 你 放 松 d。。..
...P:S 男 仔 被 女 仔 主 动 约 唔 知 有 乜 feel。。。?
男仔被女仔主動约一定會覺得好幸福嫁!
愛一個人係好難放松嫁!如果你話放松就放松到既話,我相信你愛佢,愛得唔深!
不過對於連曖昧都未到就放咁多感情落去的確不值!日後可能你會發覺自己之前有點兒傻,不過其實係會不自覺咁傻笑嫁!
哇~~teramishu講哂我想講d野,我唔使講啦 XD
每次打你的名字都很長啦,我可以叫你別的名字嗎?><

咁而家樓主同個男仔都仲未係情侶關係,我真係想唔到理由放太多感情落去~
而且,人地可能會諗,我同佢咩關係,佢做咩會對我搞咁多野
可能會引起別人反感
我係咪講得恐佈左呢? XD
我同佢見親面講親電話都係公事
當然係無曖昧啦 =0=

感情想放多d都唔得啦~~~ 都唔知可以放得去邊
依家都淨係得希望個望字

我連係msn都唔敢同佢講太多野
怕佢嫌我煩氣
Originally posted by 自由神 at 2006-11-1 05:10 PM:

愛一個人係好難放松嫁!如果你話放松就放松到既話,我相信你愛佢,愛得唔深!
我 永 远 唔 相 信 两 个 人 响 拍 拖 前 就 已 经 有 爱。。。
开 头 果 d 讲 做 好 感, 中 意。。。 但 就 一 定 唔 係 爱!!!
爱 係 需 要 慢 慢 培 养 出 来 咖。。。
手 都 未 拖 又 何 来 爱。。。?

P:S 自 由 神 你 都 傻 傻 地。。。
Originally posted by sakura310 at 2006-11-1 06:23 PM:
每次打你的名字都很長啦,我可以叫你別的名字嗎?><
You can call me,BigT。。。
Originally posted by 陳貓 at 2006-11-1 10:44 PM:
怕佢嫌我煩氣
慢 慢 来 啦。。。
做 住 朋 友 先。。。
感 情 事 唔 急 得。。。
尤 其 是 仲 未 肯 定 果 种。。。
祝 你 好 运。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 08:26 AM:

我 永 远 唔 相 信 两...
我傻傻地?我話你傻就真呀!而家先知我係傻既!
支持你
既然有feel有去啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我個客

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。