<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我攪出人命...要做爸爸了.........
返回列表 回復 發帖

我攪出人命...要做爸爸了.........

對於一向精於嫖賭飲吹的我,這對我來說打擊可不小.........

心情亦矛盾,因我三十多歲了還是玩世不恭,想來亦有點不對,現在突然要面對結婚,(我

還沒有結婚!)生小孩子,實在不知如何是好,心情既不安,又擔心,又害怕,又高興

....(下刪一千字!)各位兄弟,請給予我支持!!!!!

謝謝你們!!!!!!!
懇請大家踴躍捐輸四川地震同胞!福有悠歸,多謝你們!
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 04:15 PM:
對於一向精於嫖賭飲吹的我,這對我來...
講真??
係同你自己條女 定係......
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 04:15 PM:
對於一向精於嫖賭飲吹的我,這對我來...
夠膽負責任英雄好漢!
Originally posted by SCM at 2006-10-30 04:16 PM:

講真??
係同你自己條女 定係......
自己條女............

絕無吹水!

已懷孕1個月..........
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 04:25 PM:

絕無吹水!

好野!有人成家立室啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-30 04:27 PM:

好野!有人成家立室啦!
多謝你!!!

但係而家真係好不安,又驚,我自己都係個大細路,怎麼當人爸爸?.......
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 04:25 PM:

絕無吹水!

冇準備 完全係意外????
Originally posted by SCM at 2006-10-30 04:33 PM:

冇準備 完全係意外????
完全係意外..........相信係飲酒累事........

將來我的孩子相信也是酒鬼.......
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 04:31 PM:

多謝你!!!

但係而家真係好不安,又驚,我自己都係個大細路,怎麼當人爸爸?.......
當人有負呢個責任既心,即係話你已經大個仔啦!
Originally posted by alan123boy at 2006-10-30 04:36 PM:

完全係意外..........相信係飲酒累事........

將來我的孩子相信也是酒鬼.......
其實我唔明點解會酒後先搞出人命
醉酒後唔係應該冇晒力 咩都唔想做咩
我仲以為係劇集先有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 我攪出人命...要做爸爸了.........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。