<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區
返回列表 回復 發帖

怨男怨女愛情訴苦區

爱 情 是 否 就 一 定 充 满 甜 蜜 ?
两 个 人 由 陌 生, 相 识, 慢 慢 再 演 变 成 为 情 侶。。。
整 个 过 程 可 以 话 係 由 甜 酸 苦 辣 组 织 而 成。。。
期 间 仲 有 种 种 难 关 等 住 大 家 来 考 验。。。
两 个 人 刚 刚 起 埋 一 起 过 时。。。
如 果 对 方 有 任 何 缺 点 大 家 都 可 以 用 爱 来 容 忍 对 方。。。
当 时 的 爱 情 确 实 係 盲 目 的。。。
但 随 着 起 埋 一 齐 的 时 间 越 来 越 长。。。
心 里 面 的 容 忍 就 会 累 积 成 埋 怨。。。

当 然 埋 怨 有 分 好 多 种。。。
可 以 係 埋 怨 对 方 的。。。
家 人 ( 一 家 大 小, 亲 戚 )
朋 友 (  红 颜 知 己, 青 梅 竹 马, 好 朋 友, 猪 朋 狗 友, 同 学, 同 事, 网 友)
而 至 于 埋 怨 对 方 就 可 以 分 为 外 在 (  其 他 人 面 前 ) 同 埋 内 在 (  二 人 世 界 )。。。
埋 怨 外 在 比 如 话 有 关 于。。。
打 扮 问 题, 唔 够 gentleman,爱 面,大 男 人 主 意,唔 够 大 方 得 體, 处 事 态 度, 工 作 态 度。。。
埋 怨 内 在 比 如 话 有 关 于。。。
细 心, 爱 心, 幽 默, 惊 喜, 责 任 感, 理 智, 温 柔 体 贴,生活上的小細節 。。。

埋 怨 或 被 人 埋 怨 都 会 发 生 响 每 个 人 身 上,
如 果 有 一 日 所 有 积 埋 响 心 里 面 的 怨 气 同 一 时 爆 发。。。
个 后 果 实 在 难 以 想 象。。。
而 你 是 否 又 为 左 以 上 问 题 成 日 同 另 一 半 吵 架。。。?
或 者 有 好 多 怨 气 积 响 心 里 面 而 又 冇 人 同 你 分 忧。。
唔 怕。。。
从 呢 一 刻 开 始。。。
我 地 将 会 无 时 无 刻 欢 迎 你 来【怨男怨女愛情訴苦區】分 享 你 或 你 个 朋 友 为 感 情 埋 怨 而 出 现 的 问 题。。。
我 地 会 一 齐 支 持 你!!!

[ Last edited by trista_cheong on 2007-3-16 at 12:55 AM ]
同 大 家 讲 解 下 呢 个【怨男怨女愛情訴苦區】掂 样 由 来。。。
一 日 小 弟 因 为 谋 d 事 情 搞 到 心 情 好 唔 靓。。。
但 就 冇 地 方 发 泄 或 揾 人 好 好 咁 讨 论 个 问 题。。。
之 后 灵 机 一 动,

就 向 trista版主 提 出 开 一 个 Topic 来 专 门 被 大 家 讲 出 心 中 因 为 感 情 事 件 而 产 生 的 埋 怨 或 不 满。。。
trista版主 一 口 答 应。。。
于 是小 弟 就 同 自由神 拱 手 策 划。。。

向 大 家 解 释 如 何 得 来【怨男怨女愛情訴苦區】呢 个 名 字。。。
就 係 由 两 位 版 友,gn00987333 仔 同 埋 自由神  个 Idea  混 合 而 成!
分 别 由 gn00987333 仔 提 出【怨男怨女】而 自由神 就 提 出【愛情訴苦區】!
另 外 如 果 大 家 有 东 西 想 发 表 但 又 冇 适 合 主 题 或 唔 想 开 新 Post,
都 欢 迎 大 家 Post  响 呢 度。。。

小 弟 希 望 各 位 爱 情 版 版 主 可 以 出 好 文 章 或 作 出 好 回 复 的 版 友 加 分!
响 度 多 谢 每 位 支 持 呢 个【怨男怨女愛情訴苦區】的 版 友!
依 加 宣 布,【怨男怨女愛情訴苦區】,正 式 开 张!!!

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-2 at 11:16 AM ]
支持者一號黎啦!
嘩!有我個名號既?算係有我份!
好 Yeah!!!
终 于 成 功 啦。。。
多 谢 晒 自由神 一 路 来 的 支 持!!!
Originally posted by teramishu at 2006-10-31 05:03 PM:
好 Yeah!!!
终 于 成 功 啦。。。
多 谢 晒 自由神 一 路 来 的 支 持!!!
一路【】來!
Originally posted by 自由神 at 2006-10-31 05:05 PM:

一路【】來!
一 样 咖 啦。。。
你 明 白 就 得 左。。。
Originally posted by teramishu at 2006-10-31 05:09 PM:

一 样 咖 啦。。。
你 明 白 就 得 左。。。
我要去自己一個人靜下!下次傾!
我也來支持一下^^
不過看來我沒甚麼好訴苦 XD
我輕輕的飄過了~~
咁厲害...有個咁既post 支持支持....
一得閒就幫手推佢上來先...
不過近排無咩野發表...遲下有既話...
第一時間上來曬命....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。