<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區
返回列表 回復 發帖
..............
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-6 08:17 PM:

得~
咁你 暗戀/苦戀/明戀/乜戀物戀 邊個EF版主呀?
都話係暗戀,點會話你知係邊個
等我處成功先再講啦
7    6      5    4     3    2    1
trista 版主 讲 得 有 道 理。。。
所 以 请 大 家 吹 水 就 到 Live Chat 度 啦。。。
如 果 冇 人 要 诉 苦,
小 弟 就 会 Post d 文 章 或
曾 经 听 过 的 感 情 问 题 上 来 同 大 家 分 享 下。。。
( 大 家 都 可 以 Post 咖 )
之 后 欢 迎 大 家 来 发 表 意 见。。。
所 以,
请 大 家 多 多 合 作。。。!
之 前 响 报 章 上 读 到 呢 篇 文 章。。。
讲 关 于 到 拥 抱 究 竟 对 女 性 有 几 重 要。。。
而 男 性 又 时 常 忽 略 到。。。

一 日 夜 晚。。。
男 仔 响 床 上 从 后 抱 住 个 女 仔。。。
想 要 来 个 肌 肤 之 亲。。。
但 个 女 仔 仲 有 好 多 工 作 仲 未 完 成 而 且 又 赶 住 第 二 日 要 交 被 上 头。。。
所 以 讲 明 左 之 后 就 好 温 柔 的 拒 绝 左 个 男 朋 友。。。

个 男 仔 听 到 后 唔 理 个 女 仔 继 续 要 求。。。
但 个 女 仔 就 唔 想 完 成 唔 到 手 头 上 的 工 作 而 再 次 拒 绝 个 男 朋 友。。。
结 果 个 男 仔 松 开 双 手,
唔 理 个 女 朋 友 就 去 训 左。。。

个 女 仔 坐 响 张 床 度 留 眼 泪。。。
心 想。。。
'掂 解 我 唔 被 你 你 就 唔 理 我。。。
你 知 唔 知 呢 个 时 候 我 几 想 你 抱 住 我。。。
响 身 边 支 持 我 咖。。。
你 明 知 道 我 仲 要 赶 工。。。
如 果 你 肯 响 训 前 用 心 的 抱 抱 我。。。
就 算 几 秒 都 好。。。
我 都 已 经 觉 得 好 足 够 啦。。。'
读 完 呢 篇 文 章 之 后,
一 向 觉 得 自 己 属 于 细 心 一 族 的 我 都 顿 时 有 所 领 悟。。。
女 仔 个 内 心 永 远 都 属 于 脆 弱 的。。。
所 以 男 朋 友 一 个 小 小 的 动 作 都 可 以 令 到 对 方 感 受 到 万 分 窝 心。。。
反 之 就 会 伤 害 到 对 方。。。
唉。。。
男 仔 确 实 需 要 好 好 检 讨 一 下 平 时 对 女 朋 友 的 细 心 态 度 啦。。。

另 外 我 觉 得 拥 抱 同 亲 吻 响 一 段 感 情 里 面 永 远 都 扮 演 紧 一 个 好 重 要 得 角 色!
你 又 有 唔 有 时 常 被 对 方 一 个 拥 抱 或 亲 吻 ?
有 习 惯 性 拥 抱 同 亲 吻 的 男 女 朋 友,
通 常 感 情 都 唔 会 差 得 去 边。。。
既 然 呢 d 小 小 动 作 既 祸 心 又 对 感 情 有 帮 助。。。
你 又 掂 会 忽 略 到 ?
从 今 日 开 始 就 时 时 被 个 拥 抱 同 亲 吻 你 个 情 人 吧。。。!
祝 大 家 幸 福 快 乐!!!
好 啦,
小 弟 Post 左 第 一 篇 文 章 啦。。。
欢 迎 大 家 来 被 d 意 见。。。
记 住,
吹 水 要 到 Live Chat 度。。。
诉 苦 欢 迎 到 呢 度!!!
Originally posted by teramishu at 2006-11-7 03:17 AM:
读 完 呢 篇 文 章 之 后...
你這篇文的重點只有一個
就是接吻......................
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-7 03:21 AM:

你這篇文的重點只有一個
就是接吻......................
你 仲 细。。。
所 以 唔 可 以 怪 你 唔 明 白 呢 种 感 受。。。
到 左 你 大 个 谈 恋 爱 果 时 你 就 会 真 正 体 会 到 乜 野 叫 左
' 被 一 d 小 动 作 感 动 到 或 被 一 d 小 动 作 伤 害 到。。。'
呢 种 感 觉 好 爽 咖。。。

P:S 唔 好 响 度 乱 吹 水 啊!!!
Originally posted by teramishu at 2006-11-7 03:56 AM:

你 仲 细。。。
所 ...
我諗我未必會有女友
因為我對香港女仔已經死哂心
Originally posted by teramishu at 2006-11-7 03:56 AM:

你 仲 细。。。
所 ...
俾小動作傷害到個感覺都好爽ga咩??

我會覺得好難受ga~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。