<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區
返回列表 回復 發帖
I JOIN IT
呢個topic開得好,情海上無可能風平浪靜,
俾個地方大家吐下苦水,伸下,正!
哎呀! 開正我個反!!!

不如由小弟開個頭:
小弟雖未成婚, 但已有婆媳斗分. 小弟女人要求我每月比小d返屋企; 另一方面, 我老母又唔多為我打算, 洗錢冇乜預算, 所謂長貧難顧, 小弟難以成家.....

雖然小弟有好多野想發表, 但奈何分身不下......餘下的由各位兄弟發揮吧!
多 谢 大 家 支 持【怨男怨女愛情訴苦區】!!!
多 谢 trista版主 将【怨男怨女愛情訴苦區】置頂!!!

其 实 此 区 不 但 只 是 让 大 家 有 个 地 方 可 以 吐 口 水,
如 果 大 家 有 d 同 <怨男怨女> 有 关 的 文 章,
都 欢 迎 大 家 Post  响 呢 度 一 起 分 享。。。

另 外,
希 望 大 家 可 以 为 有 难 的 版 友 们 提 供 意 见。。。
有 大 家 的 帮 助,
问 题 都 可 以 减 轻 好 多。。。

在 此,
小 弟 祝 福 每 一 位 响 呢 度 吐 口 水 的 版 友 们,
可 以 过 得 幸 福 快 乐!!!
Originally posted by 12d3 at 2006-10-31 11:43 PM:

小弟雖未成婚, 但已有婆媳斗分. 小弟女人要求我每月比小d返屋企; 另一方面, 我老母又唔多為我打算, 洗錢冇乜預算, 所謂長貧難顧, 小弟難以成家.....

雖然小弟有好多野想發表, 但奈何分身不下......餘下的由各位兄弟發揮吧!
多 谢 你 为【怨男怨女愛情訴苦區】开 张!!!

未成婚, 但已有婆媳斗分。
哇,你 确 实 好 烦 波。。。
以 后 结 左 婚 咪 头 都 暴 ?
你 所 指 的 '婆媳斗分' 除 左 钱 方 面,
仲 有 唔 有 其 他 野 ?
严 唔 严 重 ?

小弟女人要求我每月比小d返屋企。
虽 然 话 未 嫁 就 开 始 管 你 d 钱。。。
但 如 果 係 为 左 你 好,
又 不 失 为 一 件 好 事。。。
( 女 人 为 你 好 果 时, 你 都 好 难 推 搪 咖 )
而 你 掂 都 要 为 二 人 将 来 打 算 下 咖。。。

我老母又唔多為我打算, 洗錢冇乜預算。
你 仲 有 唔 有 其 他 兄 弟 姐 妹 ?
可 以 大 家 分 担 下 咖。。。
一 个 人 撑 两 头 家。。。
好 辛 苦 咖。。。
同 你 妈 妈 有 唔 有 谈 过 呢 个 问 题 ?
但 有 时 老 人 家 都 好 难 沟 通 下,
又 惊 讲 到 老 人 家 唔 中 意,
呢 下 先 弊 家 火 !

小弟有好多野想發表, 但奈何分身不下。
唔 紧 要,
你 有 时 间 咪 来 吐 下 口 水,
我 地 一 定 支 持 你 咖,
放 松 d 来,
希 望 在 明 天!!!

祝 你 好 运!!!
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 06:41 AM:

多 谢 你 为【怨男怨...
嘩!!你d回復好整齊wor~

其實我父親已去世, 另有一姊一弟. 母及弟都冇固定工作, 所以而家咪咁辛苦.
Originally posted by 12d3 at 2006-11-1 09:25 AM:

嘩!!你d回復好整齊wor~

所以而家咪咁辛苦.
嘩!!你d回復好整齊wor~。
呢 个【怨男怨女愛情訴苦區】我 搞 咖。。。
所 以 有 责 任 回 答 得 好 d。。。
见 笑 同 埋 献 丑 啦。。。

所以而家咪咁辛苦。
慢 慢 来 啦。。。
欣 赏 你 肯 背 起 成 头 家 果 个 勇 气 同 埋 毅 力。。。
未 必 人 人 做 得 到 咖!!!
希 望 在 明 天,
好 运 迟 早 轮 到 你 咖!!!
男 人 唔 怕 挨!!!
加 油!!!

记 住,要 发 泄 就 来 呢 度!!!
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 06:18 AM:
多 谢 大 家 支 持【怨男...
加夠你18分啦衰女~~^^~~ 小妹絕對支持怨男怨女愛情訴苦區~

我置完頂la﹐改o左少少個題目﹐希望你唔介意la ﹐呢幾日忙到淨係可以幫妳個post 置頂同加分﹐希望妳o係呢度做host 玩得開心又過癮啦~~~

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-1 at 01:27 PM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-1 01:26 PM:

小妹絕對支持怨男怨女愛情訴苦區
多 谢 版 主 厚 爱。。。
小 人 感 激 万 分。。。
唯 有 做 好 d 来。。。
对 你 有 个 交 代。。。
一得閒即刻衝入黎支持
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。