<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區
返回列表 回復 發帖
我即刻泥撐場先!!
多 谢 晒 大 家 的 支 持!!!
得 闲 就 来 分 享 下。。。
身 边 朋 友 的 经 历 都 得 咖。。。
只 需 要 清 楚 交 代 或 讲 明 成 件 事 件 就 得 咖 啦。。。
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-1 04:15 PM:
一得閒即刻衝入黎支持
话 晒 你 都 有 贡 献 波。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 04:28 PM:

成績不錯喎!
希望你成功啦!
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 04:28 PM:

我記得我當時只係講左一句野就俾錄用左
我又諗到個名啦
戀愛問題煩惱箱
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-1 04:40 PM:
我又諗到個名啦
戀愛問題煩惱箱
個名好無特色喎!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-1 05:14 PM:

個名好無特色喎!
夠電台feel啊嗎
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-1 05:21 PM:

夠電台feel啊嗎
唉!小心俾人告你抄襲呀!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-1 05:22 PM:

唉!小心俾人告你抄襲呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。