<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-1 11:36 PM:
我要訴苦!!!

我同佢岩岩非常斷絕非常狠咁分開……  依家感覺麻木中。
快D烹返兩味 "Tum" 返人啦
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by kakeidevil at 2006-11-1 11:47 PM:

tata姐姐冇事牙嘛?
無論你做咩我都支持你架~
多謝K仔~~~~

訓o左一覺﹐好好多la ﹐sorry 呀依家先覆~~
Originally posted by 12d3 at 2006-11-1 11:46 PM:

咩事要分開呀?
非常斷絕非常狠

[ Last edited by 12d3 on 2006-11-1 at 11:48 PM ]
一條大鴻溝… ^^" 算la ﹐不提也罷~
Originally posted by luxiaofung at 2006-11-1 11:58 PM:

tata都要訴苦,很严重的问题吧?
嗯…… ^^"
Originally posted by guswan at 2006-11-2 12:01 AM:

啊女,冇嘢ma~?
有o野呀~~~

daddy 我要錫錫~~~
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 01:22 AM:

點解嫁媽媽
媽媽對佢咁好
冇理由會咁嫁波
對人好…人o地都唔受… 我呢個細路妹承受得幾多傷害ga ja
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 07:58 AM:

麻 木 归 麻 木。。。...
傻la ﹐不過尋晚打完之後頂唔順就去訓著o左la ﹐真係冇心情check board ....

真係唔好意思﹐正所謂能醫不自醫﹐估唔到今朝起身咁多人回… 感謝您o地ge關心…
Originally posted by Triangel at 2006-11-2 10:25 AM:

快D烹返兩味 "Tum" 返人啦
佢都唔黎"Tum" 我~~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-2 11:14 AM:

佢都唔黎"Tum" 我~~~
如果佢肯黎 "Tum" 返你, 你係未可以冇事先

你記唔記得,
以前我問過你一個問題:
到底 (a) 佢 LikeKey 你 多d ?
定係 (b) 你 LikeKey 佢 多d ?

如果係 (a), 敢就 簡單 啦, 你 "Tum"下佢,"嗲"下佢,咪掂過"Look" "借"  law
如果係 (b), 敢就幣啦, 不如去慍返過佢 LikeKey 你 多d 既 男士

[ Last edited by Triangel on 2006-11-2 at 12:54 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by 自由神 at 2006-11-1 05:14 PM:

個名好無特色喎!
你 好 衰 咖。。。
唔 好 咁 来 伤 gn 仔 啦。。。

虽 然 我 都 有 同 感。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。