<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 05:25 PM:
你 两 条 友。。。
越 讲...
我d毒野都未出..............................
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 05:26 PM:

我d毒野都未出..............................
乖,抵 赞!!!
但 一 出 即 刻 捉 去 打 靶。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 05:30 PM:

乖,抵 赞!!!
但 一 出 即 刻 捉 去 打 靶。。。
我出冇咩人唔罵我.......................
Originally posted by Triangel at 2006-11-2 12:52 PM:

如果佢肯黎 "Tum" 返你...
呃……我真係答唔到你~ 算la~ 提佢冇謂~~

搵過個? 妳有冇興趣呀TriTri
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 03:00 PM:

开 头 我 仲 以 为 你...
鬧得好!!!!!!

不過後面o個兩句我暫時性失明﹐乜都睇唔到wahahahaha
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 03:08 PM:

你 终 于 都 来 啦。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:28 PM:

嘩!睇黎......我有機啦![color=Wh...
你係咪o係度暗示緊溝我呢

我換o左新頭像lu~~~~~ 睇你o地仲有冇得講~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-2 10:58 PM:

呃……我真係答唔到你~ 算la~ 提佢冇謂~~

搵過個? 妳有冇興趣呀TriTri
有呀,有呀。。。
不過我知你對 "巨B" 有興趣多D播:haha
:
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 05:10 PM:

Oh My Love
你唔可以俾d咁既男人hurt到
振作啊
最多我下年去你個邊啦
can't wait to meet u
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 05:25 PM:
你 两 条 友。。。
越 讲...
咁又係﹐不過我依家發覺個個帖都狂吹水﹐所以都冇咩所謂la~

呢度除o左太十八禁ge o野之外都冇咩唔講得ge~~ 十八禁唔講都係費時將戀愛同港男區混淆je~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 怨男怨女愛情訴苦區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。