<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 個個都一對對,搞到我都想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2006-11-1 06:33 PM:
哇~~自由神講得好型 XD

係lor係lor...
真係好型咩?我都覺!
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 09:02 AM:

你 又 来 讲 埋 呢 d 野 啦。。。
记 住 你 仲 有 我。。。
大佬呀!人地直嫁!
Originally posted by kaing at 2006-11-1 01:42 PM:

過左咁多日...你都重未同果個rece...
寂寞??? 上多d ef 把la~~ [size=-2](做宣傳先)
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 09:00 AM:

一到秋天...
哈哈...中曬啦...比個叻你TIM...
不過又唔洗講高手...只是緣JA...我都唔知點解...
只係咁岩得咁Q...成日都係咁...
而偏偏係夏天分手...只是說...我談的戀愛...是不太正常吧...
所以多數都不能維持太久...而且也不是人人可以接受我的脾性...
P.S 我喜歡你的說話...全然接受...也欣賞你的說話方式...
Originally posted by kaing at 2006-11-3 12:16 AM:

欣賞你的說話方式
我 乱 吹 水。。。
唔 好 当 真。。。
唉...有時人就係咁...想要個陣...但又偏偏得唔到
咁我都係啦
有d野..你越想有..就越無
唔諗佢..好快就有架啦^o^
人就係咁......人有既野,自己都想有.......從而製造出好多"唔理好醜"既人........
希望樓主搵到個真係鐘意既先去拍拖la
隨緣la~~~always the best choice~
切忌為拍拖而拍...都係寡佬好
love will come and go, just wait for you turn. but please seize the opportunity,when it come.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 個個都一對對,搞到我都想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。