<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 個個都一對對,搞到我都想
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 個個都一對對,搞到我都想

今日去同朋友燒野食,有3對情侶,得兩個男仔單身(包括我=.=)
今日之前我忙功課同成日打機,都唔覺得要識女仔
今日之後突然好想搵返個拍下拖添
it's okay
every teenager has to go through this...
it's good to date with some girls when you're still in school

don't be like me, missed the chance and couldn't find a girlfriend until now
Originally posted by Rika at 2006-11-1 04:31 AM:

今日之後突然好想搵返個拍下拖添。。。
人 就 係 咖 啦。。。
往 往 会 因 为 身 边 的 一 d 事 件 或 人 物 而 感 触 良 多。。。
唉。。。
有 得 简 边 个 想 永 远 单 身 寡 佬 一 个 啦。。。
与 其 响 度 叹 气。。。
不 如 实 际 d 搵 返 個。。。
定 係 你 唔 舍 得 单 身 果 种 自 由 自 在 的 生 活 ?

我 好 赞 同 人 响 思 想 变 得 成 熟 之 后 试 下 过 一 段 单 身 的 生 活。。。
顺 便 可 以 为 将 来 打 算 下 想 掂 ?
有 个 人 响 身 边,
生 活 都 唔 同 晒 咖 ( 当 然 有 好 有 坏 啦 )。。。

朋 友 慢 慢 来 啦。。。
呢 d 野 唔 逼 得 咖。。。
老 土 都 要 讲 番 句,
要 因 为 爱 所 以 爱,
唔 好 因 为 要 拍 拖 而 拍 拖。。。
谈 恋 爱 个 意 义 好 重 要 咖。。。

祝 你 好 运!!!
以小弟既經驗, 你越想搵拖拍, 就越搵唔到. 但當你唔再諗呢樣野, 佢又偏偏走黎搵你.

以前剛分手, 又上 icq, 又上msn, 有女既 function 都去, 總之就見女就上, 不過一個都搵唔到. 反而之後專心做野, 又偏偏搵到新一個.....

天意弄人, 唔需要太刻意既~
Originally posted by slwong3 at 2006-11-1 06:24 AM:
it's okay
every teenager has to go through this...
it's good to date with some girls when you're still in school

don't be like me, missed the chance and couldn't find a girlfriend until now
好後悔轉讀自修,我而家唔洗返學,淨係交功課同考試,好少機會見到女仔
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 06:56 AM:

与 其 响 度 叹 气。。。
不 如 实 际 d 搵 返 個。。。
好!
我 msn 到有個ok既女仔,唱k reception,雖然唔識,不過今晚 online 試下約佢先
Originally posted by kamkamshow at 2006-11-1 10:57 AM:
以小弟既經驗, 你越想搵拖拍, 就越搵...
我再唔出擊,未來一年都留響屋企做功課打機,無可能會搵到
隨緣既話,我只會見到我呀媽同我細妹

我明你講乜,我唔會夾硬四圍搵,起碼都同朋友出下街,有暴光率話唔定有意外收獲
識唔識好d ok就真係要隨緣

[ Last edited by Rika on 2006-11-1 at 11:42 AM ]
Originally posted by Rika at 2006-11-1 11:41 AM:

我再唔出擊,未來一年都留響屋企...
過左咁多日...你都重未同果個reception出街ga???
啦啦聲出動啦...唔做被動去做主動...應該事成機會大...
不過太耐時間...凍左就小心...總之加油啦...
人有需就要有求...又唔洗驚咩係唔係人有我有...個d 負面野...
不過最緊要係你要知自己需要d 咩...唔好因為就手就求其所好...
但係我知你明既...人到秋天總有d 寂寞感覺...加油吧...
Originally posted by kaing at 2006-11-1 01:42 PM:

過左咁多日...你都重未同果個rece...
未呀,係囉,都過左咁5日左右啦,應該返左黎,仲唔搵我,咁過份
今晚見到佢 online 就約下佢先,唔知肯唔肯出黎呢
Originally posted by kaing at 2006-11-1 01:42 PM:

人到秋天總有d 寂寞感覺...
冬 天 又 掂 啊。。。?
要 讲 明 d 波。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 個個都一對對,搞到我都想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。