<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 個個都一對對,搞到我都想
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2006-11-1 04:31 AM:

今日之後突然好想搵返個拍下拖添。。。
人 就 係 咖 啦。。。
往 往 会 因 为 身 边 的 一 d 事 件 或 人 物 而 感 触 良 多。。。
唉。。。
有 得 简 边 个 想 永 远 单 身 寡 佬 一 个 啦。。。
与 其 响 度 叹 气。。。
不 如 实 际 d 搵 返 個。。。
定 係 你 唔 舍 得 单 身 果 种 自 由 自 在 的 生 活 ?

我 好 赞 同 人 响 思 想 变 得 成 熟 之 后 试 下 过 一 段 单 身 的 生 活。。。
顺 便 可 以 为 将 来 打 算 下 想 掂 ?
有 个 人 响 身 边,
生 活 都 唔 同 晒 咖 ( 当 然 有 好 有 坏 啦 )。。。

朋 友 慢 慢 来 啦。。。
呢 d 野 唔 逼 得 咖。。。
老 土 都 要 讲 番 句,
要 因 为 爱 所 以 爱,
唔 好 因 为 要 拍 拖 而 拍 拖。。。
谈 恋 爱 个 意 义 好 重 要 咖。。。

祝 你 好 运!!!
Originally posted by kaing at 2006-11-1 01:42 PM:

人到秋天總有d 寂寞感覺...
冬 天 又 掂 啊。。。?
要 讲 明 d 波。。。
Originally posted by Rika at 2006-11-1 03:29 PM:

今晚見到佢 online 就約下佢先,唔知肯唔肯出黎呢
唔 试 唔 知 乜 味 道。。。
试 过 先 知 唔 好 食。。。

讲 笑。。。
大 胆 d。。。
加 油。。。
我 地 支 持 你。。。
话 晒 你 是 見習板主。。。
一 定 要 做 个 好 榜 样 咖。。。!
Go Go Go!!!
Originally posted by kaing at 2006-11-1 06:54 PM:

我講緊我...近lee 幾年都係...
一到秋天就想拍拖...之後冬天多數拍緊拖...
不過一到夏天多數都係分手...
一到秋天就想拍拖。
为 拍 拖 而 拍 拖 的 经 典。。。
而 且 仲 要 係 有 季 节 选 择 性 果 种 咁 型。。。

之後冬天多數拍緊拖。
追 女 仔 功 力 甚 厚。。。
要 拍 拖 就 有 拖 拍 果 种。。。

不過一到夏天多數都係分手。
又 一 经 典 PlayBoy。。。
玩 完 拍 拍 屁 股 就 走 人 果 种。。。

估 唔 到 小 弟 响 度 遇 到 高 手。。。
失 敬 失 敬。。。
前 辈 请 指 教。。。

P:S 讲 笑。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-11-1 04:43 PM:
女人?哈!
我早就看透了!(快要上山當和尚)
係你既最終都係你既,有緣既又點會怕一世弧獨呢?
你 又 来 讲 埋 呢 d 野 啦。。。
记 住 你 仲 有 我。。。
Originally posted by kaing at 2006-11-3 12:16 AM:

欣賞你的說話方式
我 乱 吹 水。。。
唔 好 当 真。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 個個都一對對,搞到我都想

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。