<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-03每日精選]當你目睹你既摯愛同其他人做愛你會點?
返回列表 回復 發帖

[2006-11-03每日精選]當你目睹你既摯愛同其他人做愛你會點?

單選投票, 共有 3 人參與投票
28.89% (13)
64.44% (29)
2.22% (1)
4.44% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
[by trista 呢個題目的確係敏感d ﹐但係sex 同love 始終都係分唔開ge ﹐但係大家唔好太過火就得la~ 呢個題目非常之好﹐所以我都唔想miss o左佢… 唔係將d 尺度放寬呀~~觀迎講你感受唔係過程呀~~~]

題目可能 比較 敏感一D…
當你親眼目睹你既 摯愛
女朋友,男朋友,你老婆,你老公 ,同其他人做愛 既時候 你會點?

如果可以的話,請隨便發表你的寶貴意見。

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-2 at 11:12 PM ]
即時 出手打JJ講笑!
見到又如何呢?佢要咁做既話,你都無謂再諗咁多野啦!
有時事實就o係眼前啦!你仲想佢用言語黎講大話呃你咩?
接受現實啦!會比較成熟既做法!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:34 PM:
即時 出手打JJ:...
都系一種 選擇 。。
因為你心裏存有“ 愛 ” 所以 先至 有這較為直線的行為。
不過。。。不問“奶油” 就打。。
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-2 04:43 PM:

都系一種 選擇 。。
因為你心裏存有“ 愛 ” 所以 先至 有這較為直線的行為。
不過。。。不問“奶油” 就打。。
其實我想問vv1668vv你係男定女呢?
男同女o係呢個問題上有唔同既答案嫁!我唔想誤導人呀!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:46 PM:

其實我想問vv1668vv你係男定女呢?
男同女o係呢個問題上有唔同既答案嫁!我唔想誤導人呀!
其實,哩個問題無乜性別之分
(當然我就梗系有性別啦。。)
我又唔覺有誤導他人既成分播?
因為。。每一個人都 可以有自己 既選擇。。。
我覺得呢。。發表立場無乜代表 對 與 錯。。

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-2 at 04:52 PM ]
打人可能造成嚴重後果, 分手吧, 講多無胃!
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-2 04:48 PM:

其實,哩個問題無乜性別之分
(當然我就梗系有性別啦。。)
錯!不錯特錯!
眼見男朋友「偷食」,第一時間拍照,之後下次出街果陣試探佢,佢唔認數就同分手,之後俾佢睇下張相!
女朋友既話,第一時間問下自己點解咁失敗!個女朋友竟然要出去搵食?作出自我既反醒!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:54 PM:

錯!不錯特錯!
眼見男朋友「偷食...
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-2 04:59 PM:

你.................竟然笑?
唉!有時唔通認真一下都唔得?
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 05:00 PM:

你.................竟然笑?
唉!有時唔通認真一下都唔得?
千其 唔 好 誤會。。
“笑”都系 開心 既表現方法一種。。。
好認同你指的 “認真”
“認真” 其實都好重要。睇下對乜野事物啦。。(我覺得)
情心款款。。真心 對待 一個“人”
如果,無特別原因。。
對自己做出這樣的行為。。當然。。唔駛多講 啦。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-03每日精選]當你目睹你既摯愛同其他人做愛你會點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。