<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-03每日精選]當你目睹你既摯愛同其他人做愛你會點?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:54 PM:

女朋友既話,第一時間問下自己點解咁失敗!個女朋友竟然要出去搵食?作出自我既反醒
讲 得 非 常 好!!!
好 大 胆 的 题 目。。。
我 会。。。冷 静。。。
之 后 再 作 打 算。。。
依 加 仲 唔 知。。。

我。。。 采 采 采!!!
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 05:22 PM:

我說真的
請不要亂想
THX!
叫我來
我緊係拉住佢走先啦
之後問佢為什麼?????

我就唔會調頭走囉
我點忍心自己心愛的人同人地做愛
仲要自己見到唔阻止~~~~
我唔阻止既話
一定一世人都唔會好過~~~~~~~~~~
梗係出手打左先lah....
i mean 唔係打個女朋友/老婆, 係打果個人 lor.......
好似好唔理智gum 但係我一定會gum 做, 就算唔夠打都可能會出手lor
可能係著緊個女朋友/老婆 gua......係唔係好衝動lei????
let her go, 該放手時應放手,舊嘅吾去新嘅吾來。
如果是暗戀緊(好似我宜家咁),只好當睇唔到,一走了之,反之一定會阻止
.
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-2 04:18 PM:
[by trista 呢個題目的...
改o左做每日精選﹐因為標題長度唔可以超過80個字符﹐so 改o左你vv 題目呀~sorry 希望唔介意la 你
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-2 11:13 PM:

改o左做每日精選﹐因為標題長度唔可以超過80個字符﹐so 改o左你vv 題目呀~sorry 希望唔介意la 你
能夠在貴版 榮登“每日精選”   開心都黎唔切啦。。。
當然 歡迎之至 啦。。。

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-3 at 12:27 AM ]
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:54 PM:

錯!不錯特錯!
眼見男朋友「偷食」,第一時間拍照,之後下次出街果陣試探佢,佢唔認數就同分手,之後俾佢睇下張相!
女朋友既話,第一時間問下自己點解咁失敗!個女朋友竟然要出去搵食?作出自我既反醒!
唔係好同意....
女生: 唔駛試探啦, 認唔認都一樣要分手啦, 難道佢認數就可以無件事??
男生: 自己失敗, 女朋友大可以飛佐我去搵第二個. 未飛我就唔該專重我, 背住我偷食冇得原諒.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-03每日精選]當你目睹你既摯愛同其他人做愛你會點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。