<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [S.O.S.]第一次對白.......[S.O.S.]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by seafireson2 at 2006-11-3 10:21 PM:

好!
我講真嫁
如果你得左
真係要講比我聽嫁~~~~~~~~~
對唔住呀.....其實我想問下大家覺得差gum 多年, 有冇問題lei....
我知係題外話, 但係我覺得好似會有d generation gap ga wor
我今年二十, 識左個十五ge, 唔知好似硬係覺得佢地瘋瘋癲癲gum , 總之唔arm channel lah
我唔係想打沈樓主呀, 不過我覺得呢個係一個問題黎.....
不過你覺得佢好ge話就識佢lah, support u
你可唔可以話有d mud 野活動所以要contact details ar......?
Originally posted by balachiDavis at 2006-11-3 10:39 PM:
對唔住呀.....其實我想問下大家覺得差...
同意!我都覺嫁!
我之前識兩個十四歲既,我都覺得佢地所諗,所做,所問都係好鬼無聊!
不過我想講,每個男人對女仔既方法都唔同嫁!
有D鐘意管佢,有D鐘意聽佢講,有D鐘意大家有傾有講!
所以樓主鐘意呢種既話,問題不大!
Originally posted by balachiDavis at 2006-11-3 10:39 PM:
我知係題外話, 但係我覺得好似會有d generation gap ga wor
我今年二十, 識左個十五ge, 唔知好似硬係覺得佢地瘋瘋癲癲gum , 總之唔arm channel lah

你可唔可以話有d mud 野活動所以要contact details ar......?
要睇人law~唔同人有唔同性格ge~有d成熟d ge~~
同埋人夾人ge~
我有個fd讀書ok,係gag友,幾玩得ge,同個低form一齊,個低form都係幾好動,但係會讀書個種,又ok law~
如果我發現同佢好唔夾,0甘真係冇計,算law.......
but我都係可以瘋瘋癲癲,又可以做返正常人ge~都應該ok ge~~

F.7咩都唔洗搞~so有d mud 野活動所以要contact details 唔work~~
可能我咁講會對樓主好大打擊啦
但係我都覺得講下好ge~不竟唔係我拍拖,唔關我事,而且聽唔聽都係樓主ge自由啦^^
我唔反對樓主拍拖啦(反正我也沒權反對 haha~)
話唔定又將會有一對情侶誕生,好事黎ga ma^^
成功左我會"dung"樓主開心添~~

但係樓主而家f7,個女仔f2,如果樓主諗住拍拖,有無諗過第時同個女仔一生一世係埋一齊,過埋下半世呢?
可能咁樣就諗得太長遠啦~都0岩ge~今日唔知明日事,而且未開始過都唔知同對方一齊係咩感覺
但係諗深一層,拍拖黎做咩?將來會點?如果諗住將來係散ge,咁拍拖黎做咩?你仲會放真感情落去?
仲要諗wor,而家個女仔先f2,拍拖可能會因為佢心智未成熟而最終以不愉快的收場

可能你話我,唔係我拍拖,做咩講咁多野,又唔關我事
係網上講野真係可以好隨便,我可以隨便叫人去追人,之後好不負責咁走左去
我係好多事,你想拍拖我唔應該咁多野講,我亦都唔係話想嚇怕你啦,正如我開頭講,我唔反對拍拖,但拍拖要有d心理準備lor,因為拍拖至少係兩個人之間ge事,係將兩個世界ge人組埋一齊,當中一定會有d矛盾,而且係一定要克服的,當然睇你點睇啦,如果你能夠將克服拍拖附帶ge問題視為拍拖的樂趣,咁你ge戀情將會好完美^^
我以上講ge野你可以當係應注意ge事情啦,如果能夠handle d問題,拍拖無問題ge

好~講完廢話啦^^
而家我來試下解答你問題

咁樓主又唔好對自己無信心,有d野係要「括」出去ge(抱歉,我唔識寫同打哥個字><)
我會建議放膽去做,無信心唔係問題ge,死就死啦 haha

我都贊成面對面識ga^^
一d都唔痴~~一來俾人感覺你係認真的,唔會會搞小動作哥d花巧ge人,而且俾人感覺踏實d,呢d咪就係魅力lor haha^^
扮野,人工緣份,睇樓主點睇啦,我俾你ge話,我見到哥個女仔主動走去同佢講野,咁都算人工緣份ge XD
當然啦,呢d歪理黎ge haha~~咁拍拖,就一定要制造機會ge~唔通真係坐度等運到咩~

自由神講得0岩,勁buy佢個point haha^^
d f2,3 ge學妹都幾鐘意d高年班ge學長
點開口呀?um~~諗諗先~~
如果你見過佢幾次,亦都同佢有少少交流過幾次(例如你講請飲野哥種都算係交流ga)
你下次見到佢,你話:「咦?咁0岩呀?我地見過幾次面,都未知你叫咩名」(跟住自我介紹啦梗係,誠意ma~)
msn...icq...我仲未諗到點得到手=.=抱歉啦...
Originally posted by seafireson2 at 2006-11-3 09:37 PM:
上年,我(今年f.7)見到一個好岩FEEL既...
睇黎﹐要開個post 叫〔愛情診療室〕la~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-4 03:54 PM:

睇黎﹐要開個post 叫〔愛情診療室〕la~
唔好愈開愈多!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-4 03:55 PM:

唔好愈開愈多!
睇定d 先la~ 我有一個習慣好鐘意將所有o野combine together~~
Originally posted by 自由神 at 2006-11-3 09:50 PM:
因為對自己冇信心......(五官端正,都唔差ge....但唔少印.....)
又如何?我都有嫁!男人既魅力!

決定直接面對面咁識!(有d痴線...)
一D都唔癡呀!世上有無限咁多對夫妻都係咁開始!

但應該點開口?
我唔知係唔係個個都係咁呀下!
我既經驗話我知呢,通常呢D f.2,f.3既小妹妹呢,係對大佢幾年既男仔好有興趣嫁!佢地好鐘意認識你嫁!
如果你真係明刀明槍咁問佢要Msn之類呢!我個人覺得佢一定會俾你,仲會帶點興奮嫁!
放心啦!去馬啦!兄弟!
有料爆有料爆~~~~
對唔住呀.....其實我想問下大家覺得差...
你另開一個topic 咪仲好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [S.O.S.]第一次對白.......[S.O.S.]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。