<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [S.O.S.]第一次對白.......[S.O.S.]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2006-11-4 12:08 PM:
如果你能夠將克服拍拖附帶ge問題視為拍拖的樂趣,咁你ge戀情將會好完美
正!!!! 頒個獎俾你呀~~

p.s. 係"豁"出去
Originally posted by sakura310 at 2006-11-4 12:08 PM:
但係樓主而家f7,個女仔f2,如果樓主諗住拍拖,有無諗過第時同個女仔一生一世係埋一齊,過埋下半世呢?
可能咁樣就諗得太長遠啦~都0岩ge~今日唔知明日事,而且未開始過都唔知同對方一齊係咩感覺
但係諗深一層,拍拖黎做咩?將來會點?如果諗住將來係散ge,咁拍拖黎做咩?你仲會放真感情落去?
仲要諗wor,而家個女仔先f2,拍拖可能會因為佢心智未成熟而最終以不愉快的收場
拍拖黎做咩?
拍拖>>結婚>>生仔>>完滿人生

拍拖可能會因為佢心智未成熟而最終以不愉快的收場,
so先溝通,再決定是否拍拖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-4 04:04 PM:

睇定d 先la~ 我有一個習慣好鐘意將所有o野combine together~~
係你先好講!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-4 04:07 PM:

有料爆有料爆~~~~
你想知既話,我咪講囉!唔使講到爆料咁大鑊
Originally posted by 自由神 at 2006-11-4 10:49 PM:

你想知既話,我咪講囉!唔使講到爆料咁大鑊
願聞其詳
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-5 02:33 AM:

願聞其詳
嘩!你隻衰野呀!真係想我講嫁?
Originally posted by 自由神 at 2006-11-5 03:06 PM:

嘩!你隻衰野呀!真係想我講嫁?
我又要聽^^
聽多d別人的戀愛ge經歷,可能有助將來追女仔的^^
自由神快d分享啦^^
Originally posted by sakura310 at 2006-11-5 09:25 PM:

我又要聽^^
聽多d別人的戀愛ge經歷,可能有助將來追女仔的^^
自由神快d分享啦^^
yeah yeah yeah~~ 我都等緊不"基"的自由神爆料呀~~
即系你系f6對f1啦
拿,唔系我對年齡差距有特別既成見
但以你一個f6既學生------點都算成熟啦
對一個f1既學生-------根本仲系一個細路
會唔會太過?
年齡差距在人愈大就愈唔明顯
但相對lee講,依家就系一條鴻溝
5,6歲差距系將來就好閑,但唔通你想keep住拒咁多年?
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
就算你地可以係一齊...我個人覺得...都會有communication gap...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [S.O.S.]第一次對白.......[S.O.S.]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。