<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [S.O.S.]第一次對白.......[S.O.S.]
返回列表 回復 發帖
因為對自己冇信心......(五官端正,都唔差ge....但唔少印.....)
又如何?我都有嫁!男人既魅力!

決定直接面對面咁識!(有d痴線...)
一D都唔癡呀!世上有無限咁多對夫妻都係咁開始!

但應該點開口?
我唔知係唔係個個都係咁呀下!
我既經驗話我知呢,通常呢D f.2,f.3既小妹妹呢,係對大佢幾年既男仔好有興趣嫁!佢地好鐘意認識你嫁!
如果你真係明刀明槍咁問佢要Msn之類呢!我個人覺得佢一定會俾你,仲會帶點興奮嫁!
放心啦!去馬啦!兄弟!
Originally posted by seafireson2 at 2006-11-3 10:03 PM:

多謝您~
唔使客氣!加油呀!你實得嫁!
Originally posted by balachiDavis at 2006-11-3 10:39 PM:
對唔住呀.....其實我想問下大家覺得差...
同意!我都覺嫁!
我之前識兩個十四歲既,我都覺得佢地所諗,所做,所問都係好鬼無聊!
不過我想講,每個男人對女仔既方法都唔同嫁!
有D鐘意管佢,有D鐘意聽佢講,有D鐘意大家有傾有講!
所以樓主鐘意呢種既話,問題不大!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-4 03:54 PM:

睇黎﹐要開個post 叫〔愛情診療室〕la~
唔好愈開愈多!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-4 04:04 PM:

睇定d 先la~ 我有一個習慣好鐘意將所有o野combine together~~
係你先好講!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-4 04:07 PM:

有料爆有料爆~~~~
你想知既話,我咪講囉!唔使講到爆料咁大鑊
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-5 02:33 AM:

願聞其詳
嘩!你隻衰野呀!真係想我講嫁?
Originally posted by sakura310 at 2006-11-5 09:25 PM:

我又要聽^^
聽多d別人的戀愛ge經歷,可能有助將來追女仔的^^
自由神快d分享啦^^
我無拍過拖嫁!
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-7 12:57 AM:

yeah yeah yeah~~ 我都等緊不"基"的自由神爆料呀~~
我連愛係咩都唔知呀!又點樣可以做一個分享者呀?
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-8 01:47 AM:

咁你係咪即係爆料完畢??
係呀!
係唔想係度爆姐!費是有人以為我呃分!
Originally posted by sakura310 at 2006-11-10 06:07 PM:
自由神不如開個topic分享ar^^
有機會做每日精選添
有得諗ga
呃分?我唔會做既!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [S.O.S.]第一次對白.......[S.O.S.]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。