<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我發誓!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-11-5 02:53 AM:

yo~電子弟~
我用心睇, 都係因為大家用心寫

你話男人講野冇句真, 呢樣又岩, 不過講野岩女人聽都好緊要
哈哈   都係哥哥醒目  
            我無贊錯人

細佬 祝 你同阿嫂 早早拉埋天窗啦~
Originally posted by 12d3 at 2006-11-5 01:43:
我發誓! 我以後唔再比我女人受任何委屈!
祝你願望成真啦
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-5 02:59 AM:

哈哈   都係哥哥醒目  
            我無贊錯人

細佬 祝 你同阿嫂 早早拉埋天窗啦~
多謝

我都祝你搵到個好女人
Originally posted by 12d3 at 2006-11-5 01:43 AM:
做 得 到 你 就 係 真 正 的 男 子 汉 大 丈 夫!!!

[size=-9]P:S  一 d 都 唔 易 做。。。

[ Last edited by teramishu on 2006-11-5 at 03:16 AM ]
Originally posted by 12d3 at 2006-11-5 01:43:
如果女方覺得冇私人飛機係委屈,
咁點算?
比喻啫~
要睇對方嘅要求.

[ Last edited by guswan on 2006-11-5 at 03:49 AM ]
This is a pen
This is a man!!!
Originally posted by 12d3 at 2006-11-5 03:09 AM:

多謝

我都祝你搵到個好女人
哈哈    thank Q ,THANK Q  
Originally posted by 12d3 at 2006-11-5 01:43 AM:
呢句野呢!係每個男人都想同自己女人講既一句說話!
我諗........現階段唔夠膽講!
對一個女人黎講,咩野對佢地黎講係委屈啦?
俾你個衰公搞完之後無名份?
你搵既$$唔夠佢使,要佢出黎做工?
你成日出去偷食?
佢想唔生BB,你係都要生?
佢唔想同你阿爸阿媽一齊住,但係你無能力買樓?

首先問下自己知唔知道你女人既委屈到底係咩?
如果你真係知道佢既委屈係咩既,你先好咁大聲講呢句說話!

我唔係想打激你呀!希望你自己諗下啦!兄弟!
發誓ma...
我唔知樓主點睇發誓啦
發誓係我字典裡面,就係講左就要做,唔理咩原因都要做,唔做就會有報應,而且報應係唔輕的
不然,發誓黎做咩?發誓係件好嚴重同嚴肅 ge事黎ga~~~
無報應ge發誓,只係好簡單ge承諾,但唔代表有條件ge承諾係發誓,有輕重之分的

所以,希望樓主真係諗清楚啦
發誓唔係講玩的
記住「若然無報,時辰未到」
當然,唔係話嚇窒你啦,我都希望你做得到,不過決心都好緊要ga^^
Originally posted by guswan at 2006-11-5 03:47 AM:

如果女方覺得冇私人飛機係委屈,
咁點算?
比喻啫~
要睇對方嘅要求.

[ Last edited by guswan on 2006-11-5 at 03:49 AM ]
岩, 要睇對方嘅要求.
如果女方覺得冇私人飛機係委屈, 當然可以理直氣狀話佢貪錢, 凡事向物質看....

佢嘅要求不嬲唔過份, 佢只想要簡單生活, 所以我更加唔可以比佢受委屈.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我發誓!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。