<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 投票~冬天與女朋友去看雪景既地方
返回列表 回復 發帖

投票~冬天與女朋友去看雪景既地方

單選投票, 共有 0 人參與投票
69.23% (9)
0.00% (0)
7.69% (1)
0.00% (0)
23.08% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
大家覺得冬天與女朋友去落雪既地方
拖住隻手仔係咪好有feel呢 ? ^^
但係去邊個地方大家覺得最正.........

如有更好既地方
都可以講出來嫁~
韓國is my first choice ,除左佢係最平ge異國雪景之外,消費玩樂都一流

期實如果你夾得到,一月中係最best,因為係聖誕之后農曆新年之前GE小淡季,同埋果邊d雪未溶,祇要行多幾間旅行社,都會搵度d$2000前後(通常$2000-$2200)GE滑雪團添,呢個係香港人喺中國境外玩滑雪GE最底消費,想平平地試下異國滑雪Ge滋味,呢個係最佳選擇!如如果唔想滑雪,一般首爾4天超值團都$1,800蚊左右,都幾底玩
同埋當地就泥到賞風葉期(十月份),要睇靚景唔難,至於玩方面,嗰度有幾個主題公園,又有樂園又有夢幻世界等......兼夾人地管理真係做得幾好,唔會好似香港個老鼠樂園咁一塌污涂,買野方面,韓國d指數你可以預佢同香港一樣,但就非常緊貼朝流,喺買衫買鞋絕對唔out,重有幾個大型服裝商場,部分24 hour營業,韓國美容業非常發達,女仔買化妝品真係又平又正,要relax可以揀有得浸溫泉團種,不過要預左剝光猪浸law!
總然之除左食較為普通之外,衣住行樣樣都好正,好似去左mud野都平晒GE日本咁,絕對玩得過
Originally posted by ian2910 at 2006-11-5 11:07 PM:
同埋當地就泥到賞風葉期(十月份),要睇...
多謝講得咁詳細呦~

我都考慮過寒國
但係我發覺果度無日本咁正

中國就齋睇
無其他好野好買 (電子產品方面)
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-5 11:14 PM:

多謝講得咁詳細呦~

我都考慮過寒國
但係我發覺果度無日本咁正

中國就齋睇
無其他好野好買 (電子產品方面)
日本當然係no.1 啦!
小弟 推介。。。

京都清水寺  或者  箱根湯本温泉

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-6 at 12:05 AM ]
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-6 12:04 AM:
小弟 推介。。。

京都清水寺  或者  鎌倉温泉
哈哈    多謝 vv1668vv 兄~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-6 12:05 AM:

哈哈    多謝 vv1668vv 兄~
sorry...我打错字
应该系

箱根湯本温泉

有兴趣可以CLICK黎睇下。。

http://search.yahoo.co.jp/search ... =1&x=11&y=4

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-6 at 12:09 AM ]
0~~~~~~~~`
     有機會一定會去
但係我始終都想去左中國既先  
聽人講得好似天花龍鳳咁~~~~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-6 12:09 AM:
0~~~~~~~~`
     有機會一定會去
但係我始終都想去左中國既先  
聽人講得好似天花龍鳳咁~~~~
如果 中国 呢。。。

九寨沟 , 青岛   可能 系另外一个 唔错 既 选择。

http://www.jiuzhaigou-china.com/?gclid=COecvJeksIgCFR5fTAodLR5Q9Q

http://www.qdtravel.com/

当然。。唔同年纪可能有唔同的需要。。
有兴趣请 CLICK 黎 睇睇。。

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-6 at 12:34 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 投票~冬天與女朋友去看雪景既地方

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。