<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔最受落既追求方式
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 04:03 PM:

係咪呀~~~

我要全透明結他ga wor
咁Cool?無問題!
點解美人d要求好似越黎越高咁ge?
自由神小心d啦(恐嚇中...)
Originally posted by sakura310 at 2006-11-12 04:24 PM:
點解美人d要求好似越黎越高咁ge?
自由神小心d啦(恐嚇中...)
唔係呀?我都唔知點解有相同既感,睇黎而家D女人都真係幾難溝得到!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 04:26 PM:

唔係呀?我都唔知點解有相同既感,睇黎而家D女人都真係幾難溝得到!
.....................

做咩同我講o野差咁遠ge~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 04:44 PM:

.....................

做咩同我講o野差咁遠ge~
差幾遠先?
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 04:45 PM:

差幾遠先?
同我回就話冇問題~~ 同兄弟講就話要求高lor~~~

差0.00000001 咁lor~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 04:47 PM:

同我回就話冇問題~~ 同兄弟講就話要求高lor~~~

差0.00000001 咁lor~~
.....................男人講野!女人唔好出聲!
見到自由神個回覆,我係螢幕面前已經笑到趴左係度

美人,自由神咁衰,唔好同佢一齊啦
跟我走,下半世你打跛腳都唔使憂
呢d野我發夢就識講
Originally posted by sakura310 at 2006-11-12 05:35 PM:
見到自由神個回覆,...
君子不乘人之危呀!兄弟!
抱歉,我不是君子,我係魔鬼 XD
加上,你都無危俾我乘
你同美人打風都打唔甩,我點差隻腳入黎呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔最受落既追求方式

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。