<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔最受落既追求方式
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BarristerSpring at 2006-11-7 01:44 PM:

同李嘉欣果次????
我 理 得 你 同 边 个 啦。。。
总 之 就 一 定 要 爆 料。。。
由朋友問始...一直對佢特別好...等佢對你有一定好感...就追求...
Originally posted by teramishu at 2006-11-7 01:57 PM:

我 理 得 你 同 边 个 啦。。。
总 之 就 一 定 要 爆 料。。。
爆料??

請問你是誰?
總o羊之??
爆o羊料???

你果然係EF第一 世界( 刷鞋 )仔la..........

hahaha
sorry sorry 講笑講笑............

你係EF第一馬拉糕.............

馬拉糕就係馬拉糕, 點會變成 teramishu o架

都係講笑jei....應該係一塊馬拉teramishu...即係雜野...不純正的雜野...........

爆料??我實爆o架.........
我同triangel講...同trista講.....同全世界講.....就係唔同你講.......

[ Last edited by BarristerSpring on 2006-11-7 at 04:16 PM ]
全部得唔得呀????
係由朋友開始.........慢慢用柔情攻勢!!!!
我最怕d男仔一開始就同人講鍾意自己,
起勢追!!!
一見到依d我就即刻避.........
怕怕!!!
只要唔係"強尼",我諗各種方法都ok

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
I used to write english and chinese poems to my ex-gf before we were still friends. She liked them a lot and she even cried after reading those poems. I guessed she was too happy, because no one wirtes her a poem before.

We also talked a lot on MSN for average 3 hours everyday...i think that was how we developed our feeling. So i voted for using MSN and love letters.
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-7 03:19 PM:
全部得唔得呀????
得!一定得!我應承你下!
Step 1:抒情SMS/情信/MSN
Step 2:24小時隨傳隨到
Step 3:送有心思既禮物 8月25過澳門俾你!
Step 4:銀彈攻勢  送貴一貴既結他俾你呀
由朋友開始,慢慢溫柔細心照顧周到既令我鍾意你 ,努力中!
自由神d step又幾ok wor haha
不過我會將第2同第3調轉
先送有心思禮物,打動佢個心先
至於銀彈攻勢啦wor...
我沒太多錢啦 haha~

我就比較鐘意    由朋友開始,慢慢溫柔細心照顧周到既令我鍾意你
咁樣大家都會了解對方多d ma
一見鐘情唔係唔好,但我怕會因一時喜歡而令自己選錯對象
最後搞到不愉快ge分手收場就唔好啦~
抒情SMS
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 女仔最受落既追求方式

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。