<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 男仔想女仔點咸濕佢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BarristerSpring at 12-11-2006 03:02:

you must be a pretty Spring then...........
Yes ~~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-11 12:24 PM:
我係女仔,我唔想試任何一種~~  >3<”

我係女仔,我想試晒任何一種~~@@”

[ Last edited by eqhigh on 2006-11-12 at 12:10 PM ]
Originally posted by eqhigh at 12-11-2006 12:08:

我係女仔,我想試晒任何一種~~  >3<”

想試晒咪叫 Boy Boy 黎幫你囉~~~
同我講冇用 gor wor.........
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-12 12:10 PM:

想試晒咪叫 Boy Boy 黎幫你囉~~~
同我講冇用 gor wor.........
我係女...但我都係鍾意女
Originally posted by eqhigh at 12-11-2006 12:11:

我係女...但我都係鍾意女
邊個話 Boy Boy 係仔黎架??!!!!

八個字
有求必應...

欲拒還迎...
有意冇意地碰子孫根.....
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-12 03:07 AM:

咁保守想點先???
話我保守???

咁我都係做"我係女﹐我想試任何一種"先啦~~~
Originally posted by jublio at 7-11-2006 03:52 PM:
"有意"地碰子孫根
有意冇意有feel d喎~
RX-8
11 / 9 / 3 / 1 / 2 / 3 / 5 / 5
摸手 !!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 男仔想女仔點咸濕佢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。