<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 11:35 PM:

I don't want the 管理人員's qua...
add my msn:[email protected]
something wnat to talk to you
聽日我先會on ga啦
Originally posted by eqhigh at 8-11-2006 00:22:
要訓啦..有咩聽日再同我講啦
bibi
令你既分由1變成而家既151
嗰個叫 Boydwan.......
我未有咁既能耐 ~
Originally posted by eqhigh at 8-11-2006 00:24:

add my msn:[email protected]
something wnat to talk to you
聽日我先會on ga啦
Added ~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 11:35 PM:

I don't want the 管理人員's qua...
咁佢今次又吾同我以前D例子o既,只不過後果可能會相同囉.......

由EF話收費計劃開始,我都費事理(已經落草,变左cd-rom,加上係EF冇地位).........因為我當時吾想再理ed野,你有野睇我咪黎睇下囉,冇就去第二度 ............但e加竟然比我見到<時限扣分制>可能出現,所以先至大膽講<管理人員's >作風一直有問題姐........問題一向都有,但時機吾岩盞講黎哂氣(我係aio都講過).......無為而治(不擾民)係最好既,所以有問題都算.......ed叫好自為之,各有本份,就係會員在EF生存之道...........

如果有<時限扣分制>出現,我想信會比當年誅九族連殺幾版一樣咁大穫,因為同樣傷及命脈.........後果必同走向舊路...........希望吾好又有一個<一意孤行>既管理層啦
橫掂個結論一定系支持26fun啦
唔知系咪因為最近人少左
即使生命終將屈服於死亡,我亦將先取得榮耀!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-7 05:53 PM:
我發泄左度氣就無野嫁啦!我一向都習慣被人老屈!
我想講既係,廢貼只係你地版主決定!好主觀!
對我地有益?我唔覺!我之前所做既野,因為我一段時間唔上黎而被人消除?
笑話!我倒認為不如只要會員習慣性咁一日上黎幾個鐘就有分加呀?
到時你地版主,就咩都唔使做!
hotmail 唔login一排個account d信都會冇晒...
每一個人都有佢自己既價值,
我地係依度既價值係唔係單單只係取決於積分,當然唔係啦,
但係依度,ef可能比到我地既又有幾多?
我係依度囉到既每一分,都係有付出,
每一分都代表著我的過去,代表著我的里程碑,
但這一切都只有十二個月的時效?
就像愛迪生愛明了電燈後,難道我們只需要尊敬他一年就夠了嗎?

本來還有很多說話想說,不過還是留一點空間,讓大家吸一口氣
儲 600 分己經係唔容易既事,
因為我係海外會員...
reply 多啲, 分又多啲係一件好事
但係我過去二個月辛辛苦苦得到既分在一年後會無左?
我好唔開心lor..
啲人己經開始狂 reply la
如果人流多左, 我唔希望 ef 又揾海外會員開刀...
希望升到 1000 分.....係有時間既話...
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=130020

updated
any problem at all?

from a small potato in someone's eye
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-8 03:10 AM:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=130020

updated
any problem at all?

from a small potato in someone's eye
[size=-2] 雖然我以下講ge 係大家講過ge 廢話﹐但係我並唔係羅彩:
admin同埋各版主之間一定同各會員ge利益與弊端之間會取得一個共識﹐都係初步建議je﹐咪咁愁咪咁暴躁la ﹐我可以理解同明白到你o地ge 感受~~~~~ 但係我認為靜觀其變並且將自己ge 諗法勸諫﹐會比起不斷惹起有火爆性ge口角更好~~

其實我認為唔係得B仔o係度撐場﹐所有版主都好努力咁做緊o野﹐但係未必得閒o係港男覆je~~~

[ Last edited by trista_cheong on 2006-11-8 at 03:26 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。