<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-8 03:10 AM:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=130020

updated
any problem at all?

from a small potato in someone's eye
B仔~~~

on hold 2. 版主對貼子加分及減分有效期1年,【自拍兵團】及【香港net模區】有效期3年或以上。
*12月1日開始重新統計所有會員過期積分每日自動減回.
改5改都睇得出一直都有問題架啦,不過廢事多講,反正都5會接受意見!

因為咁我都轉左做cdr潛水好耐囉!係見有水抽至至會現身...
如果第時改左真係要扣返哂d分,咁我諗而家講定88都差5多囉!

唉!搞到咁......早知今日,何必當初.........

(好耐都冇試過响度出咁多隻字,希望5會係最後1次啦.........講完!繼續潛水做返cdr算.........)
Originally posted by 自由神 at 2006-11-7 06:01 PM:

似好冷靜喎...
神仔﹐唔好咁up 住啦﹐on hold o左la
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-8 03:21 AM:

其實我認為唔係得B仔o係度撐場﹐所有版主都好努力咁做緊o野﹐但係未必得閒o係港男覆je~~~
[size=-2] 雖然我以下講ge 係大...
[center] 我地知架啦 [/center]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-11-8 03:30 AM:

[center] 我地知架啦 [/center]
TriTri~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 11:00 PM:

得個知字:你地嘅付出同小弟加嘅分,應該唔會受影響~
part 2 will be edit~

我應承過你地,一定盡力去維護~
咪~再~閙~我~呀~~~~
欣賞……
Originally posted by sakura310 at 2006-11-7 08:07 PM:
唉~傷心lor
而家戀愛起義哥區都變左...
sakura ﹐身為戀愛板主﹐我可以話你知我唔準俾我個版亂咁黎

有d 咩吹水post 呃分post我諗都唔駛諗即刻扣分delete﹐你唔駛擔心﹐各人自有各人值得加ge 分數;我講過﹐我睇人加分係睇佢有冇point有冇建設性﹐有冇意義﹐而唔係阿豬阿狗求其加一兩分就算。

好似sakura 你呢班熟客仔又點少得呀o係ef??? 係一個都不能少!!我知你o地班常客著重講話內容﹐不過亦都著重辛苦得返黎ge 分數﹐依家part 2 on hold o左﹐所以你o地再唔需要擔心﹐一切自有版主料理﹐放心啦

雖然part 1 keep running﹐但係我都會開始嚴罰制度﹐唔會再俾任何人亂洗板呃post 都係個句啦:dont worry , we'll take care of it
Originally posted by playbr2 at 2006-11-7 08:31 PM:

所以EF冇明主......一意孤行,同我當年手執某超級論譠虎符一樣,死於弊政.........e加落草為寇,永不為官
P 仔﹐你有冇諗過版主都要需要做好多o野去調整同埋o係會員同網站之間ge 利益入面取衡並絞盡腦汁搵到一個雙win ge 局面??

如果你可以ingore 呢樣o野﹑不存同理心﹐而keep住做個喜愛點火ge 會員仔﹐我冇o野好講。
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-8 03:53 AM:

P 仔﹐你有冇諗過版主都要需要做好多o野去調整同埋o係會員同網站之間ge 利益入面取衡並絞盡腦汁搵到一個雙win ge 局面??

如果你可以ingore 呢樣o野﹑不存同理心﹐而keep住做個喜愛點火ge 會員仔﹐我冇o野好講。
當然!!!我知我一直講野會影響倒人........但我吾講野又点,咁就冇問題.........根本吾會係咁,你地認為我講下野就可以影響其他人变哂cd-rom or 吾再上EF玩 or 發火.........

..........其實版主們吾洗感情用事,理得D人火吾火,有不滿自然就有火,理所當然.........反而你地應該好好咁襯e加完完全全睇下D人火既反應,聽下D人講乜........点解要咁火仲好,.........從中搵下有D咩建設性既point or 令你知道D咩,諗倒D咩.............吾好再捉錯用神,白癈我D心機...........真正既''完美''定義係包含完美與不完美,如果只有完美,那就不是真正完美

.............作為一個處事者,要看透明白,D人火只係假象,講野全都係癈話...........除左你所吸收倒既先至係有用...........所以理得D人火吾火,理得D人up乜.............別再捉錯用神,因為我講既野只係癈話,你既行動先至係關鍵...........D人講話点火点火都好,亦只係一時既事,好快過去........但長遠而言,你失敗D人自然走,又点會有火......灰就有D
這樣可以促進大家發貼的動力啦。
http://shop35130285.taobao.com  我的小店
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。