<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
咁之前既分無晒,今年12月1日之後加的分又如何?
.

ONCE AGAIN:
計劃仍在進行中,有改進空間。
THIS IS THE FIRST STEP ONLY~
Originally posted by Aivn at 2006-11-7 05:42 PM:

自由神冷靜d~~
我都用左唔少時間儲分,
我覺得最大問題就係d分唔應該回扣,
加分方法難易可以再定~
唔理由加左既分無犯錯都要打不回原形~
我一向都好冷靜!
只係發泄心中既不憤姐!
e個方法吾work架,根本係吸引力同氣紛問題...........到時個個灌水就知死

有D地方,迫人回覆先有野睇......結果個個灌水回覆.....假人氣

有D地方,限時間升級......D人開頭就灌水升到某某自由等級(上千分)咪又做番cd-rom

EF舊制都有問題,雖然可產生高素質會員,但加分制度太主觀,所以會好難有新人加入EF家庭,寧可做cd-rom(我以前都係cd-rom,後來有加分活動先至變高分會員.正所謂,付出同收入成正比,所以一下子變高分會員先至成日上EF,因為EF有News比我,如果我去到一個地方乜都冇,又限制多多,我一係走,一係做cd-rom;人之常情,全世界都係咁).........新制就最麻煩,大家上黎想happy下姐,冇人會喜歡比人限時限刻迫post野
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 05:45 PM:

乜都未...
我發泄左度氣就無野嫁啦!我一向都習慣被人老屈!
我想講既係,廢貼只係你地版主決定!好主觀!
對我地有益?我唔覺!我之前所做既野,因為我一段時間唔上黎而被人消除?
笑話!我倒認為不如只要會員習慣性咁一日上黎幾個鐘就有分加呀?
到時你地版主,就咩都唔使做!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 05:45 PM:

我以[港男俱樂部]版主身份話嘅~

可以唔比面我,但唔該稍安毋燥!
有BOY BOY呢一句,
我就信哂你!!

不過其中一個問題係:
依家既公佈好唔夠,
info不足,
有既又唔多清晰,
好多人都唔知or唔明~

所以我呢個post其實都係想大家討論下,
俾d回響,
反映下意見~
大家都唔好太激動!!
正如boy boy講:
應該好多野都未落實~
Originally posted by playbr2 at 2006-11-7 05:49 PM:
e個方法吾work架,根本係吸引...
你既分析好清楚好透徹呀!!
好了好了,1個月最高都係得900分,5,60mb的正片跟我緣慳一面了~
.
Originally posted by 自由神 at 2006-11-7 05:53 PM:

之前所做既野,因為我一段時間唔上黎而被人消除??
其實呢個係重點~
不過照理解,
特別加既分(唔係普通加1分),
應該係永久架???
Originally posted by Aivn at 2006-11-7 05:53 PM:

有BOY BOY呢一句,
我就信哂你!!...
似好冷靜喎!
其實我只係一個無奈既小會員姐,大佬們要點做根本唔需要理會我!
我一個人離開,佢地仲有千千萬萬個會員。
而家我只係作臨死前既呼叫姐!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。