<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
我覺得真係好唔掂...
冇左一個 stable 既積分...

以後只要稍嫌黎得冇咁 frequent 都趴晒街......
Originally posted by 自由神 at 7-11-2006 16:29:
係咪之前果D分會無曬?我既意思係我之前未知有呢個plan得到既分?
應該係...

譬如某版主響 1/12/2005 加左你 20 分......
響 1/12/2006 就會少返/減返 20 分...
Originally posted by BOYDWAN at 7-11-2006 17:45:

乜都未...
唔係有唔有心既問題..
而係時間既問題!

D有職業既會員
無時無刻都可以上返黎攞分呀...
但係D仍在求學,
尤其是未來要應付Term-test ,
甚至 CE/AL而要閉關既會員可以點?
唔通佢地又可以抽到咁多時間出黎??
難道佢地又冇心咩??
只不過只要短短一年,
甚或至只需要幾個月比較忙,
被迫做 CD-rom 一排.....
咁就要永久剝奪晒佢地之前既貢獻喇咩?

站在我個人立場,
我本身都諗住12月後七日上黎一、兩次就已經好多
而且如果再搞到咁,
一係就只可以唔讀書自甘墮落...
一係就索性以後唔黎冇眼屎乾淨!
我又可以點抉擇呢?

我雖然好掛住一班好朋友,
尤其係 Boyd同D佬一乍板主...

可惜要我放棄學業????

冇可能!!!
況且你就算以版主身份點保證都冇用..
因為我遲D的確因學業為由而要做幾個月 CD-Rom~
(其實係直頭唔黎,所以呢D都唔知算否 CD-Rom 喇!)

而呢幾個月會有咩變化我唔知~
所以你點講都冇用,
始終係政策上同我配合唔到。
Originally posted by 155220 at 7-11-2006 18:06:

吳國末年
董建華末年
Originally posted by 自由神 at 7-11-2006 18:14:

算了吧!一齊聽天(無眼的)由命吧!
我都無咩不滿啦!(都無權不滿啦!)
希望他日能重見各位兄弟就好夠啦!
幸好有偉大的發明 —— MSN !
Originally posted by BOYDWAN at 7-11-2006 18:12:

無人迫任何會員限時限刻post嘢,只係針對d 懶人成個月都唔上嚟
真金不怕紅爐火嘅活躍會員,怕乜?
你講呢句已經答晒我既問題。

我冇野再唔明,
只係等時間一到,
呢度再冇我立足之餘地,
我亦無再用武之慾。
Originally posted by 155220 at 7-11-2006 18:16:

董建華之後仲有donald,吳國末年,良將死光,賢臣被殺光,朝中只有一些馬屁精
呢度暫時都未有既~
Originally posted by playbr2 at 7-11-2006 18:21:

難度你.........?
Originally posted by 155220 at 7-11-2006 18:21:

不,一向都有!
有冇內幕消息??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。