<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 06:30 PM:

唔好講呀!
一陣我CE炒左賴你架!!
自欺欺人!
我講o係呢度我地幾個月後同死無分別!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 06:40 PM:

可惜我地暫時會同你地既政策目的背道而馳。
算啦!Duff!算啦!我地做細既唔好再強求D咩呢!有就當bouns,無就認命啦!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 06:41 PM:

唉............係duff 你我先講...
Boy boy可能你覺得我好似傻佬咁發癲.............
我同你講,希望你真係可以幫到我同Duff、Eqhigh、阿ian呢班就黎要離開EF一段日子既會員!
我唔係反對你個plan,問心句:的確幾有效既!
我諗我呢D做細既都係發泄下嫁姐,正如你所講:我可以做咩呢?
我明白你地呢度有$$呢個問題要諗,我地都唔知你地內部要顧忌既野可能我地D會員仔想像唔到咁多!
最後希望26FUN真真正正成為世界No.1既娛樂網站啦!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 06:50 PM:

而家我只係作臨死前既呼叫姐..........

你呼乜春呀...............?
睇定左先呼啦..........等我地同admin商量清楚先啦~
#101!真心的!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 06:50 PM:

唉......到時個個都係千幾分既「巨人」......
我一向都係做細既.......................唉!
Originally posted by hold_find at 2006-11-7 06:50 PM:

命裏有時~~終須有~~~,命裏無時~~莫強求~~
人生如夢!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 06:55 PM:

點解要認命呢?:haha...
命係客觀因素,無論你係邊個都改不了!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 07:01 PM:

Just Suicide~
咁咪改到囉~
Doing man
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 11:33 PM:

都話你地四個人無事咯..........................
有Boy Boy一言!今次無死啦!
Originally posted by eqhigh at 2006-11-8 12:22 AM:
好啦...多謝大家等我咁耐

首先講下...
民兄呀!
今次真係好慘呀!
本來我都就黎告別嫁啦,再唔修煉就真係大鑊!
點知BigT留個offline message話我知D咁既事!我當堂目光停頓左!
點解呢?點解個天係都要我無曬朋友呢?
唉!而家真係唯有睇下過後有咩轉變可以為你我等四人可以日後重聚!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。