<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » m 記黑椒漢堡回歸。
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2006-11-7 07:54 PM:

摩斯漢堡?

半個月前係台灣食左...
MOS在APM已經開幕了, 大排長龍......
請問有乜咁吸引呢?
超中意ar!!!為左佢..我而家幫襯多左我平時唔會點幫襯ge m記
Originally posted by newman2005 at 2006-11-7 11:41 PM:

MOS在APM已經開幕了, 大排長龍......
請問有乜咁吸引呢?
份量大,款式多,m 記來來去去豬、牛、雞。
mos 好像有海鮮的。
宇宙海盜李素冰把心張你偷
Originally posted by lv123 at 2006-11-8 10:15 AM:

mos 好像有海鮮的。
係台灣食 份量就好似唔係好大
不過d野幾特別架~唔知香港有無蝴蝶蝦呢
呢樣幾正架
我都想想食.....可惜係牛肉

725 x 540 PIXEL下載

剛吃過黑椒漢堡,有d後悔,第一眼看到,那麼細個﹐再吃味道好寡d 黑椒味掩蓋了洋蔥味。早知買雙層芝士﹐芝士加茄汁好吃好多。m 記還是那麼不思進取﹐難度mos 大排長龍。
Originally posted by lv123 at 2006-11-8 10:15 AM:

mos 好像有海鮮的。
我都想去...
不過廿幾蚊食個包...
對我黎講有d奢侈...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by 王晶 at 2006-11-7 07:54 PM:

摩斯漢堡?

半個月前係台灣食左...
發覺好食過 香港d 美式快餐店n倍
點n倍啊,你洗唔洗咁跨張啊
我前幾日先去觀塘果一間食完,只不過係好食過m記少少
但要我排成粒鐘隊,你比錢請我去食,我都唔去
遲d旺角會開mos,到時可能要排兩粒鐘先買到
新開,而且有新鮮感而,同時又表示對m 記的不滿﹐包細,又貴。
Originally posted by kjkj at 2006-11-10 04:07 AM:

發覺好食過 香港d 美式快餐店n倍
點n倍啊,你洗唔洗咁跨張啊
我前幾日先去觀塘果一間食完,只不過係好食過m記少少
但要我排成粒鐘隊,你比錢請我去食,我都唔去
遲d旺角會開mos,到時可能要排兩粒鐘先買到...
我未食過香港果間 我唔知香港d mos咩環境
但係係台灣食 真係好特別
人地即叫即整 唔係好似香港d快餐咁 一次整定幾個等人買哂再整
果次食 個飽烘底仲脆邊架 呢樣就係n倍既分別
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【飲食區】 » m 記黑椒漢堡回歸。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。