<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家覺得邊個英超球場最正呢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 8-11-2006 04:30:
其 实 Build 一 个 球 场 ...
實數唔太清楚 ~
不過單係利物浦未來將會興建既新球場...
都已經耗資超過二億英鎊~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-9 09:32 AM:

實數唔太清楚 ~
不過單係利物浦未來將會興建既新球場...
都已經耗資超過二億英鎊~
仲有好睇當地既物價
英國d物價好鬼高,你睇阿仙奴個場同德國果邊d球場設備比
人地果d真係先進d,但造價一定抵過你
足球,靚女~

arsenal fan's loves 阿聯酋球場~
"感覺非常好"

Target : 1000 fun !
奧脫福球場
沒有意思的topic

自己愛隊一定會喜愛自己的主場
換個表達即是問大家喜愛哪球隊

難道ars球迷會說喜愛奧脫福嗎?
有的話我沒有話說.........

[ Last edited by night on 2006-11-14 at 01:36 PM ]
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 14-11-2006 13:35:
沒有意思的topic

自己愛隊一定會喜愛自己的主場
換個表達即是問大家喜愛哪球隊

難道ars球迷會說喜愛奧脫福嗎?
有的話我沒有話說.........
你的說話我有所保留~
好像我跟自由神,
都選擇了曼城的「曼徹斯特體育館」,
可但是我們也就是曼城的擁躉了嗎?

這裏很多人都知道我是「紐卡素迷」,
而我亦知自由神是「車仔迷」,
可但是我們有選「聖占士公園球場」及「史丹福橋球場」嗎?
我們沒有啊~~~
我選「曼徹斯特體育館」因為曼城今季主場0失球,
而且在主場的曼城也給予我截然不同的感覺~
他們的球迷也很熱情,
給我深刻的印象~
自由神原因則不明~

但是我們沒有因為
紐卡素與曼城皆中遊分子 及
車仔前季只全失3分予曼城,差點不敗
而沒選「曼徹斯特體育館」呀~~~

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-11-14 at 05:57 PM ]
Originally posted by night at 2006-11-14 01:35 PM:
沒有意思的topic

自己愛隊一定會喜...
朋友  我是車迷
但我鐘意高貝利
其實自己愛隊唔一定要鐘意該球隊既主場
有D球場設私好   有D主場令   有D主場有特色
所以我唔同意你既睇法
用咩準則先? 如果係用科技同建築角度, 答案當然係最新o既阿聯酋球場, 遲幾年就一定係利物浦個新球場...

睇番上面o既post, 大部份朋友好似係答緊"我最喜愛的球隊"
I like史丹福橋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家覺得邊個英超球場最正呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。