<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-08每日精選]戀愛起義之我大個o左.......掛,ha
返回列表 回復 發帖
Originally posted by au212001 at 2006-11-8 12:57 AM:
平著以前, 可能會扮型博佢記得我,(個陣比較傻, 諗的野都傻)
又真係幾傻 扮型冇咩用ga wor …至少對我黎講冇用

不過你肯share 自己d經驗出黎真係抵讚﹐而且我覺得你講中戀愛一個point: 寧缺勿濫。~
Originally posted by au212001 at 2006-11-8 10:26 AM:

'

haha...係呀, 諗番起真係傻,...
係??好事黎ga wor~^^
加油呀﹐講多d o野﹐分都多d~~
Originally posted by sakura310 at 2006-11-8 07:05 PM:
自由神唔好咁啦
雖然我同你而家心都差唔多一樣
咦?^^  你d分就黎追我啦haha

睇完樓主篇野,搞到我心郁郁想將自己d白痴野講出黎 XD
但係又真係好白痴好白痴,白痴到我自己都唔想講出黎><

come on baby~~~ XD
Originally posted by au212001 at 2006-11-8 11:22 PM:

驚你地話我傻ja haha...
傻la ~ 你本身就係傻ge ﹐仲駛乜我o地講je~~
Originally posted by au212001 at 2006-11-9 11:07 AM:

咁都俾你睇得出tim...
邊個話我傻, 我請佢食燒鴨
多謝大老細~~~~
Originally posted by 自由神 at 2006-11-9 04:20 PM:

咩喎...........講下唔得咩!
果時我既分係由你地一手一腳加嫁,而家係自動加既,無左個意思!
冇問題ga
其實d 分來得快又去得快﹐只有我o地一手一腳加o個d 先會長存﹐點會冇意思呢?? 放心la 神仔~
Originally posted by au212001 at 2006-11-9 09:21 PM:

其實打完e篇野, 個心真係幾舒...
我鵝鴨通殺ga~~ 你唔曉ga 咩

其實呢度本來就係互相share 戀愛經驗同睇法ge 地方﹐一齊share會好開心ga~~

多d 黎密d 手....
Originally posted by sakura310 at 2006-11-10 05:54 PM:

我唔係想賣關子
不過我諗我真係...
你唔舒服咪唔好上黎lor傻人﹐有咩所謂呀~~~

上得黎梗係要好玩先上GA ﹐唔開心上黎做咩~~

你得閒有興致咪post lor﹐開一個新topic la ﹐俾我睇o下你個處女作呀~~~
Originally posted by au212001 at 2006-11-10 11:14 PM:

小心身體, 最近好多人病...診所睇醫生的人分多..
至係係度post定開個新..冇咩所謂ge, 都係大家分享o者
岩晒﹐呢排轉季﹐大家小心d 咪病親呀~~~ 病o左記得睇醫生呀
Originally posted by sakura310 at 2006-11-11 09:10 AM:

咦?轉季咩?我唔知ge?
夏天好熱wo...
i will be always waiting for u
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-08每日精選]戀愛起義之我大個o左.......掛,ha

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。