<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣可以比對方多一點浪漫?
返回列表 回復 發帖

點樣可以比對方多一點浪漫?

如题
请问各位。。
Rule of thumb - romance shouldnt involve a whole lot of money.

Try to take sthg that you and her have a special bond with..them make sthg out of it...
maybe a diary of u two's relationship, or maybe sthg handmade...
每樣野都做得慢D夠唔夠浪漫?
Originally posted by Rated-R at 2006-11-8 02:01 PM:
每樣野都做得慢D夠唔夠浪漫?
浪唔浪漫係先天既!逼自己去做一個浪漫既人會好辛苦!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-8 04:11 PM:
浪唔浪漫係先天既!逼自己去做一個浪漫既人會好辛苦!
都唔一定既。。。
不過 思想極端 既 人 就可能 會 比起 一般人 辛苦  都 唔出奇。。
每一個人的價值觀 差異可有不同。。
有時為左 心愛 既人   自己付出少少 辛苦。。。值唔值得呢?

題目系:

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-8 at 07:13 PM ]
咁同另一半講多d真心ge"愛的宣言"
算唔算比佢多d浪漫呀?

你問我,浪漫係咩,我真係唔知lor
我只係知浪漫可以用錢黎製造,例如燭光晚餐啦
但係我又覺得,同心愛ge人,坐係海邊,一齊等睇日出,都可以好浪漫
咁其實,浪漫係咪一種氣氛黎ge呢?
我地又會話一個人好浪漫,但係我地從來唔會用氣氛ge形容詞黎形容人ga wor...
簡單d講,我連浪漫的定義係咩都唔知,又點樣可以俾到另一半多d浪漫?><
Originally posted by sakura310 at 2006-11-8 06:25 PM:
咁同另一半講多d真心ge"愛的宣言...
同意。。
有时候。。制造浪漫气氛
都要 自己个TUNER 0岩讯号。。对方接收讯号效果可能都会 清晰D...
比心機去令對方開心就已經好浪漫啦

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by jublio at 2006-11-8 08:03 PM:
比心機去令對方開心就已經好浪漫啦
好同意。。
不过如果加多少少努力。。
相信可以令对方更加快乐。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣可以比對方多一點浪漫?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。