<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣可以比對方多一點浪漫?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-11-10 02:47 PM:

我忍你!因為你唔係第一個人話我既思想極端.........................
歡迎你 的 忍讓
(不過呢,如果無改貼中內容的話,可能唔會出現不必要的誤會。)
正所謂十隻手指都有長短,
可能大家想法未必一樣。。。
老餅D 講句……萍水相逢。
有緣先至可以 走得埋一齊 吹下水。
放鬆D 啦。。。
話時話。。。

點樣先至 能夠令對方 肯 睇自己 本 日記 ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-10 07:31 PM:
話時話。。。

點樣先至 能夠令對方 肯 睇自己 本 日記 ?
好簡單!同佢講:你唔睇既話我就飛你!
如果佢真係鐘意你既,而你又同佢講過日記之中都只係有同佢一齊果陣既感受!我想信佢一定會睇!你知嗎?女人係好鬼‘八’架!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-11 01:39 PM:

好簡單!同佢講:你唔睇既話我就飛...
但係老實講﹐有幾多男仔真係會keep住寫 日記…
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-11 03:02 PM:

唉!我試過keep住寫嫁.................不過...過左一個月之後,我......決定掉左本野佢啦!
因為你會慢慢覺得自己根本唔係愛佢!
遇著 對方 系 馬拉松專家。。。真系少D 耐力 都唔掂架。。
陰功起上黎。。有時同 狗仔隊 無乜分別 架炸。。
不過 得左手 之 後。。。就。。。 (騎騎騎)
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-11 03:02 PM:

有架! 不過。。。。。
寫寫下 真系唔敢繼續寫落去。。
細個怕比阿媽 “抄倒” 到時 六角大封相。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-11-11 01:39 PM:

好簡單!同佢講:你唔睇既話我就飛...
哈哈。。。
好呀!好呀!夠曬MAN! !!
Oh.. THIS IS A MAN….!!(我鐘意)
不過呢。。 我。。  家陣無乜 籌碼 系手。。。
可能要問下马交呀 “新哥”身邊D搭馬哥哥借住 一 轉。。。
先至夠疆同距講“你唔睇我就飛鬼左你。。”
有無一D 唔駛練習一大輪。。。
系你 未有十足把握 唔知道 距 系咪真系 鐘意 自己 之前
都即刻可以用既 招數 呀?
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-12 12:59 AM:

哈哈。。。
好呀!好呀!夠...
喂!我100%嫁下!
其實呢招係好有用嫁!不過就........好那浪費時間囉!
求其買十幾支花都可以殺曬啦!
浪漫好多時要用銀彈堆砌
http://chenwaiman.no-ip.com/qgirl/qq -->正女相簿
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣可以比對方多一點浪漫?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。