<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-15 11:42 PM:

你個衰豬………
你都傻傻o地ge~~~ 唔準你唔黎ga
傻?我都想!
做傻人就咩都唔使煩,無憂無慮真叫人快活!
我都想黎嫁,不過我都有自覺之心。我死唔去既話,我番黎嫁!
Originally posted by trista_cheong at 12-11-2006 16:48:

咁我要問o下DUFF 仔仔先LA … 嚴刑拷問呀~~
媽媽!....

自由神一定係個靚仔!
我話既~
唔係嘅就扣我二千分啦!

(自由神我幾真 ~~~ )
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-16 02:57 PM:

媽媽!....
.................你玩唔起喎!2000分喎!
由頭到尾得你一個人話我靚仔姐!你扣硬分啦!
如果之後美人覺得我唔靚仔既話,你咪死囉!
Originally posted by 自由神 at 16-11-2006 14:58:

.................你玩唔起喎!2000分喎!
由頭到尾得你一個人話我靚仔姐!你扣硬分啦!
如果之後美人覺得我唔靚仔既話,你咪死囉!
我點會玩唔起呢.....反正我有「證據」.....
得我一個人話你靚仔因為佢地未見過閣下張玉照遮.....
你係咪想我比你美人睇吓你幾靚仔吖?
初 恋。。。 初 恋。。。
乜 鬼 野 来 咖 ?
又 初 又 恋。。。
搞 到 头 都 晕 埋。。。
初 恋。。。
我 个 初 恋 啊。。。
边 鬼 度 有 初 恋 啊。。。
以 前 初 被 隔 离 班 个 肥 婆 莲 暗 果 时 块 面 就 真 係 又 啦。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-11-16 02:40 PM:

傻?我都想!
做傻人就咩都唔使煩,無憂無慮真叫人快活!
我都想黎嫁,不過我都有自覺之心。我死唔去既話,我番黎嫁!
男人應以事業/學業為重﹐你鐘意幾時黎就幾時黎la~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-16 03:05 PM:

你係咪想我比你美人睇吓你幾靚仔吖?
yeah yeah yeah~~~
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-16 02:57 PM:

媽媽!....
又多o左個仔tim仔仔~~
Originally posted by teramishu at 2006-11-17 06:07 AM:
初 恋。。。 初 恋。。。
...
............................
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-16 03:05 PM:

我點會玩唔起呢.....反正我有「證...
你夠薑咪放上黎囉!
有版規話如果post相入面果個人唔靚你要扣分嫁!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。