<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-14 07:32 PM:

哈哈..........    似乎你贊有效多d窩~^^
你知嗎?
我也不能活多久了...........................
美人既幸福就要依靠各位兄弟既努力啦!
cgdmzlam,我從你既cm之中可以知道你年紀應該比美人為大,希望你可以用你既人生經驗幫助美人將【戀愛起義】搞得更好啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:16 PM:

你知嗎?
我也不能活多久了..........
on sick ?
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 04:21 PM:

on sick ?
我乃小人物,死活何足掛齒!
vv1668vv,請多上黎,幫助下美人發展【戀愛起義】 啦!小弟感激萬分!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:25 PM:

vv1668vv,請多上黎,幫助下美人發展【戀愛起義】 啦!小弟感激萬分!
嘩。。。做乜鬼突然間。。講說話D 語氣唔同曬?。。。。轉姓呀?
定。。。抑或系 比其他人 用左 自由神 個 A/C ?
衰仔! 比我知道邊個立亂偷用 自由神 個 A/C…
就少林足球裏面話齋。。。。“打到距入決賽!!” (哈哈)
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:25 PM:

咋死 ?!
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 04:32 PM:

嘩。。。做乜鬼突然間。。講說話D...
.........無奈中
我就係我,我就係自由神!
真正既語氣同性格就係呢個我!
之前果個我係想製做一個角色出黎亂講野,俾機會其他人插我既!
講真嫁!希望你真係可以幫下美人啦,我見呢排【戀愛起義】既人氣都下降左唔少!
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 04:34 PM:

咋死 ?!
唔係玩嫁!真心希望你幫美人!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:40 PM:

唔係玩嫁!真心希望你幫美人!
  咦!?  以退为进 ?!

美人 0甘 鬼 醒目。。受唔受 先 ?!
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 04:49 PM:

咦!?  以退为进 ?!

美人 0甘 鬼 醒目。。受唔受 先 ?!
......並唔係以退為進,而係講真嫁!
美人受唔受?玩夠啦!
vv1668vv,加油呀!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:53 PM:

......並唔係以退為進,而係講真嫁!
美人受唔受?玩夠啦!
vv1668vv,加油呀!
咩野事呀?!究竟。。。
你唔系度。。有乜野好玩先?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。