<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 05:01 PM:

咩野事呀?!究竟。。。
你唔系度。。有乜野好玩先?
本身呢度係【戀愛起義】 其實並唔係同“港男”果邊咁講色情野同唔係吹水嫁!
我既出現可能真係有玩既對象,咁樣呢度既人氣就上升唔少!
不過呢度始終係叫【戀愛起義】,希望各位大大可以努力幫呢度成為一個100%既戀愛傾訴之地啦!
仲 0岩 0岩 有 左 “心 上 人” 。。
諗住 同 各位 高手 從詳計議 ,睇下 點鬼樣 可以 搞搞距 添。。。
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 05:04 PM:

本身呢度係【戀愛起義】 其實並唔係...
諗住 同 各位 高手 從詳計議 ,睇下 點鬼樣 可以 搞搞距 添。。。
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 05:11 PM:

正好開個新topic!【戀愛起義】既成功靠兄弟你啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 05:12 PM:

正好開個新topic!【戀愛起義】既成功靠兄弟你啦!
OK!!
不过。。。
小弟家震 要 返學。。離開一陣。。
返黎 再傾 啦 。。自由神。。
Originally posted by vv1668vv at 2006-11-15 05:16 PM:

OK!!
不过。。。
小弟家震 要 返學。。離開一陣。。
返黎 再傾 啦 。。自由神。。
我都要去食藥啦!再見!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-15 04:40 PM:

.........無奈中
我就係我,我就係...
你個衰豬………

你都傻傻o地ge~~~ 唔準你唔黎ga
我依家個個就係初戀
拍左2年lu
Originally posted by sls17199 at 2006-11-15 11:50 PM:
我依家個個就係初戀
拍左2年lu
初戀就2年﹐真係好好呀

諗返起我個初戀真係不堪入目……
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-16 12:53 AM:

初戀就2年﹐真係好好呀

諗返起我個初戀真係不堪入目……
唔好 0甘 啦 。。盞鬼版主。。
話曬都一齊Happy過吖。。。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。