<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 03:29 PM:

咁無拍拖班仔仔……… 點解會唔係青頭仔ge ???
佢地可以出去香港既性地portland街度作不道德交易!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 03:53 PM:

佢地可以出去香港既性地portland街度作不道德交易!
咁呀~~ 咁我都去搵靚仔作不道德交易得唔得呀
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 04:01 PM:

咁呀~~ 咁我都去搵靚仔作不道德交易得唔得呀
得!澳門好多!
你唔使啦!大把人排隊幫你啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 04:03 PM:

得!澳門好多!
你唔使啦!大把人排隊幫你啦!
我淨係要靚仔ga ja wor~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 04:06 PM:

我淨係要靚仔ga ja wor~~
小弟就幫你唔到啦!
你如果再見到E.D.話我靚仔既話呢!你就知道佢份人有幾假
俾美人厄左 XD
我自己都打哂問號
無拖拍=青頭仔?我字典裡面唔咁係lor
嗯嗯~do野同拍拖係兩回事黎ge
你可以do左野但無拍拖
亦都可以拍左拖但係唔do野(可以的嗎?= =)

美人,想要靚仔唔使搵啦,呢度就有個係度等緊你
就係我ge好兄弟,自由神啦 haha
Originally posted by sakura310 at 2006-11-12 04:17 PM:
俾美人厄左 XD
我自己都打哂問號
無...
連你都俾ED呃左!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 04:21 PM:

連你都俾ED呃左!
咁我要問o下DUFF 仔仔先LA … 嚴刑拷問呀~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 04:48 PM:

咁我要問o下DUFF 仔仔先LA … 嚴刑拷問呀~~
....................永不超生啦
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 04:21 PM:

連你都俾ED呃左!
我智慧淺薄ma haha
E.D.係邊個????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你既初戀係幾時???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。