<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-12每日精選]我以前的傻事 XD (+12分)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 03:25 PM:

-->-->-->-->-->-->-->
好兄弟!
大家咁話
Originally posted by eqhigh at 2006-11-12 03:27 PM:

你呀靚女版主...
吖...都係應該叫番做阿嫂先岩
...........................................................................................
啊~~我又回來了
剛才去左同媽傾計ma(我孝子黎ga ma,係咪?)

多謝美人啊^^
啊~唔係,係賢嫂先0岩^^
以後我會改口啦
自由神對人好d呀,唔係我唔放過你ga

自從哥次之後,我都無再對女仔有好感...
唔知係咪患左戀愛冷感症呢?
Originally posted by 極樂 at 2006-11-12 01:51 PM:
你又真係幾傻仔喎~~
如果....果陣你...
極樂姐姐妳有做d 咩傻事﹐都可以share o下~~~

其實我都有為愛情做過唔少傻事ga~
Originally posted by sakura310 at 2006-11-12 03:47 PM:
啊~~我又回來了
剛才去左同媽傾計ma(...
o下?? 咩話?? 我選擇性失明ga wor~~
咁唔係o下o下都會搵到有好感ge 女仔ga ma ﹐你估個個都行桃花大運咩~~~
Originally posted by eqhigh at 2006-11-12 03:20 PM:
好勁呀你...雖然真係花左我好多時間去...
嘩中四就搵到真愛﹐幸福到你呀~~
Originally posted by eqhigh at 2006-11-12 03:28 PM:

大家咁話
真係無得頂呀你!
Originally posted by sakura310 at 2006-11-12 03:47 PM:
啊~~我又回來了
剛才去左同媽傾計ma(...
!我會我會!

睇下我隻眼!你就知我認真啦!

300 x 379 PIXEL下載

原來自由神個ge樣係咁ga?
今次真係看清你面目lor haha

咁梗係啦
愛情係盲目ga ma~
有自由神呢個咁好ge老公係度
想唔盲都唔得啦
Originally posted by sakura310 at 2006-11-12 04:09 PM:
原來自由神個ge樣係咁ga?
今次真係看清你面目lor haha

咁梗係啦
愛情係盲目ga ma~
有自由神呢個咁好ge老公係度
想唔盲都唔得啦
o靚仔!係咪玩到咁大呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-12每日精選]我以前的傻事 XD (+12分)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。