<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-12每日精選]我以前的傻事 XD (+12分)
返回列表 回復 發帖
好勁呀你...雖然真係花左我好多時間去睇
但都幾值得(我覺得)...
依篇野真係打得幾好
搞到我好有共鳴
其實可以話直頭一樣

果次已經唔知幾多年前啦
應該係我上左中學第一個鍾意既人(所以我會咁記得)
亦都應該係我第一個認真去追既人
唔知叫唔叫做初戀...
當年我係暗戀佢既
f1同佢一班..坐佢隔離
未調過佢隔離之前...同佢都冇咩野
但調左佢隔離之後...發覺佢唔單止靚,仲可愛,善解人意....(下刪十幾個優點)
上堂淨係掛住同佢傾計...
過左幾個月..放暑假...升班
知道左同佢一班真係好開心
上到去之後諗住可以繼續媾佢
點知...同佢個位爭好遠
開學果陣都仲可以..間唔中搵下佢傾計
不過之後因為太傻左啦....亂咁信人..
同一個fd講左我鍾意佢既野
條友仔又唱晒出去喎(係因為有次我玩佢..於是佢口快快爆左出黎)
結果我地本身已經少傾計...跟住仲要一句都冇
仲成日俾人玩TIM....
我見同佢就黎朋友都冇得做
於是鼓起勇氣o係msn問清楚佢
結果得到一個非常絕既答案
咁咪算囉
點知過左陣..佢同左一個我好fd既fd拍拖tim
果時真係傷心到爆呀

不過依d經驗都係得一次
大約中四既時候..我就搵到我既真愛
直到而家啦
Originally posted by eqhigh at 2006-11-12 03:20 PM:
好勁呀你...雖然真係花左我好多時間去...
我依篇野睇怕又要睇死人
真係對唔住啦

樓主你而家搵到真愛未呢?
如果未搵到...就祝你快d搵番個啦
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 03:22 PM:

嘩長到﹐+你十二分呀﹐你回一回呢個post la ~^^
用依篇做[2006-11-12每日精選]啦
(自由神呀)嫂~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 03:25 PM:

加o左la~~~

who is 賢嫂????
你呀靚女版主...
吖...都係應該叫番做阿嫂先岩
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 03:25 PM:

-->-->-->-->-->-->-->
好兄弟!
大家咁話
Originally posted by trista_cheong at 2006-11-12 03:52 PM:

嘩中四就搵到真愛﹐幸福到你呀~~
係ga...咁我而家都係F7姐
我都希望佢會係我既真愛
Originally posted by 自由神 at 2006-11-12 04:13 PM:

一定嫁!好人有好報!
u too....你咁有義氣...一定會取得美人歸ga
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-12每日精選]我以前的傻事 XD (+12分)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。