<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-14每日精選][透析男女心理經典天書]<男女大不同>
返回列表 回復 發帖
根據<少林足球>一片

女人先係火星人
男人係地球人
Originally posted by guswan at 2006-11-14 01:48 PM:

黃霑博士講過,自己最唔滿意自己成日為遷就音調而把詞組調序.

[ Last edited by guswan on 2006-11-14 at 01:53 PM ]

understood........
Originally posted by guswan at 2006-11-14 01:51 PM:

oh,sry,啊女,呢處係戀愛版,春子我地去第度傾

[ Last edited by BarristerSpring on 2006-11-14 at 01:53 PM ]
今日仲未過,放番今日精選上頂呃分.
希望各位唔好再因為咩星人而呃分!
男女在思想、行為上的差異往往係一對情侶能夠白頭到老要解決同了解既問題!
點解男人不愛問路,而女人看不懂地圖?
男人永永遠遠都唔可以同女人真正相同,正正係因為咁,所以呢個世界先會有咁多咁感人既愛情故事既姐!
希望大家唔好用太學術既角度去睇呢件事!咁樣男女之間既相歲先會有趣!
Originally posted by austin666 at 2006-11-14 13:52:
根據<少林足球>一片

女人先係火星人
男人係地球人
戴頭套嘅女人至係火星人.

要識少林功夫至係地球男人.
whatever lor.....if u had the thing 'feel'.that mean u are human....haha
Originally posted by luxiaofung at 2006-11-14 22:49:
whatever lor.....if u had the thing 'feel'.that mean u are human....haha
你又猫兒冇"feel"?
好似幾正......thanks
Originally posted by BarristerSpring at 2006-11-14 01:14 PM:

唔係應該魎魅魑魍mei....

只談風月!!??好一個風流才子"吉事溫"....
好似d 簡體亂碼﹐唔放大d 都唔掂當
Originally posted by 自由神 at 2006-11-14 05:00 PM:
希望各位唔好再因為咩星人而呃分!

拮天鵝??

[ Last edited by BarristerSpring on 2006-11-15 at 03:32 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-14每日精選][透析男女心理經典天書]<男女大不同>

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。