<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意咗個女仔
返回列表 回復 發帖

鐘意咗個女仔

小弟想問吓咁多位大佬一個問題呀?
早前,我去咗同我個fd同佢條女去咗唱k,而我個fd條女帶咗d fd來,而我其中一個有d感覺,後來我同佢係msn度都幾好,我有約佢去睇戲,佢都有出來,但後來佢話比我聽佢有男朋友,不過我個fd就話佢只不過你老點我,因為我之前有個fd又係想識佢,但係佢又話有男朋友,不過呢個男朋友個名又唔同佢話比我聽個果名,我而家都唔知點,搞到15/16,琴晚同佢講咗我對佢有感覺,但佢話今晚先答我,我又唔想拆穿佢係講大話,都唔點算好,希望各位大佬可以幫吓小弟啦!!!(我同佢相差一歲)

[ Last edited by 比沙路 on 2006-11-16 at 10:27 PM ]
唔同名唔代表講大話
我以前讀書換畫快過出新手機

唔同名有2原因:
1.唔鍾意你所以等你知難而退
2.係佢換畫快\唔止1個男朋友
Originally posted by austin666 at 2006-11-16 10:18 PM:
唔同名唔代表講大話
我以前讀書換畫快過出新手機

唔同名有2原因:
1.唔鍾意你所以等你知難而退
2.係佢換畫快\唔止1個男朋友
但我個fd話佢對我都有小小好感
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-16 10:24 PM:

咁你試吓係咪真
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-16 10:24 PM:

呢句說話....都兩個可能性既...
1) 客氣說話
2) 俾條後路自已

你同個FD既關係好唔好先
好FD定泛泛之交?
Originally posted by tree728 at 2006-11-16 10:41 PM:

你同個FD既關係好唔好先
好FD定泛泛之交?
我同佢係死黨呢呀!!!
Originally posted by 極樂 at 2006-11-16 10:35 PM:

呢句說話....都兩個可能性既...
1) 客氣說話
2) 俾條後路自已
咁係唔係話我應該要退出
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-16 10:48 PM:

咁係唔係話我應該要退出
其實你只係欠缺一個出師之名
我都叫你試吓
唔試過你唔會心息的
點解唔直接去馬
Originally posted by austin666 at 2006-11-16 10:51 PM:

其實你只係欠缺一個出師之名
我都叫你試吓
唔試過你唔會心息的
點解唔直接去馬
但我同又唔係同一間學校讀,而且我同佢只出個兩次街,如果而家講我驚會令佢更討厭我呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意咗個女仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。