<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意咗個女仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-16 10:55 PM:

但我同又唔係同一間學校讀,而且我同佢只出個兩次街,如果而家講我驚會令佢更討厭我呀!
討厭?
正常表白唔會的
你又唔係玩野

唔係同一間學校讀有咩問題?
出黎做野唔通只可以追自己公司D女仔咩
呢D野冇太大關係
其實你都表白左...佢同你講左今日答你...
你可以做既...就係等...或者...
你自己去做一個選擇而唔係做一個被選擇...

在我層面看感情...問問題..等答案..好像很古怪...
不過這也是愛情既一個過度,你慢慢享受下啦...
心思思..既感覺很過隱吧..
點都好...無論個女仔係好定壞...第一就是你的感覺是對準她吧...
不過愛同好感...是兩回事...
慢慢你會學懂...從過程中學取所謂的經驗...
做一個懂得選擇而行動的男人吧...
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-16 10:55 PM:

但我同又唔係同一間學校讀,而且我同佢只出個兩次街,如果而家講我驚會令佢更討厭我呀!
討厭更家令你有死心既理由
如果咁就討厭你   呢D人仲值得你去愛?
話講返轉頭    如果你真係愛呢個女仔
唔的起心肝去盡大既努力去追求她
你甘心咩?   而家你既心情係追過女仔既人都明白
以過來人身份提提你    而家咩都唔好做
等啦     等答案     唔好逼人地    等人地慢慢THINK清楚
唔係就算你而家逼到個答案   都未必係好事
宜家D女成日都鍾意講大話o架啦,信幾多自己諗吓愛幾多囉
Originally posted by hiukin_kok at 2006-11-17 00:05:
宜家D女成日都鍾意講大話o架啦,信幾多自己諗吓愛幾多囉
你千祈唔好問點解,話佢地自我保護性高又好,點都好,呢句真係真o既。
一係做住fd先睇定D不過視乎自己經濟能力
Originally posted by leungman at 2006-11-17 12:09 AM:

你千祈唔好問點解,話佢地自我保護性高又好,點都好,呢句真係真o既。
good~~
有feel就話想溝人?有好感同喜歡係兩回事,
你咁樣我覺會見一個愛一個lor~_~,
唔通唔可以做住朋友先?一定要做女朋友先開心?
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-11-17 11:14 AM:
有feel就話想溝人?有好感同喜歡係兩回事,
你咁樣我覺會見一個愛一個lor~_~,
唔通唔可以做住朋友先?一定要做女朋友先開心?
講得好!
呢個世界既人就係因為成日都抱住呢個心態做人,所以先會搞到男女關系亂七八糟!
鐘意同愛呢兩個詞語成日俾人亂用!
想去追求一個人之前唔該問清楚自己係咪真係【愛】上左呢個人先,唔好淨睇樣,要了解佢既性格!
諗落都好怪...
佢話佢有男朋友,但又同樓主去街街~
其實唔驚俾佢男朋友見到ga咩?(可能佢男朋友係外地掛...)

先不論佢有無講大話先啦
要再質問佢,都唔係咁好啦~
如果你拆穿佢,人地好難落台ga ma~
有時明知俾人厄,我都無出聲,因為我認為有d少事(或者係有原因而講大話),唔應該影響到朋友之間的感情
當然,拍拖唔同做朋友,兩個人應該無所不談,因為第時會係埋一齊ga ma
如果都有野係講大話就唔好啦
但係咁wor~樓主而家同佢未係拍拖ma,人總有保護意識,所以就算佢講大話都係情有可原
係wor~
過左一夜啦wor~樓主得到的答覆是甚麼??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意咗個女仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。