<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意咗個女仔
返回列表 回復 發帖
Originally posted by leungman at 2006-11-17 12:09 AM:

你千祈唔好問點解,話佢地自我保護性高又好,點都好,呢句真係真o既。
我一直都冇問佢點解,但我覺得佢係個d自我保護性極高既女仔,令我更加難同佢個關係再nice d囉!!!講真我而家都唔大寄望會同佢做到情侶啦!!!
Originally posted by sakura310 at 2006-11-17 05:01 PM:
諗落都好怪...
佢話佢有男朋友,但又...
琴晚我都係同平時一樣咁樣傾計,佢都唔係幾想同我傾,所以我都冇提呢件事!!!
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-11-17 11:14 AM:
有feel就話想溝人?有好感同喜歡係兩回事,
你咁樣我覺會見一個愛一個lor~_~,
唔通唔可以做住朋友先?一定要做女朋友先開心?
我都明你意思,其實我一直都冇勉強個佢要做我女朋友,我只係同佢表白咗姐!!!
樓主而家情況同我哥時一樣
記得哥時我係msn度同個女仔講我鐘意佢
佢哥時係話又係第二日答覆我
第二日佢無答返我,如是者過左一星期
我最後都忍唔住問佢,跟住就俾佢好決絕咁拒絕左...
其實好似樓主呢個情況,其實係咪唔好再問呢?
問左又係咪好似我咁會衰呢?
愛同喜歡係兩回事~
而且愛都有好多種~
希望大家想想
家下既年青人講呢兩個字都撈亂左
甚至乎都唔明呢兩個字既真正意思
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 08:05 PM:
愛同喜歡係兩回事~
而且愛都有好多種~
希望大家想想
家下既年青人講呢兩個字都撈亂左
甚至乎都唔明呢兩個字既真正意思
我已經夠慘,你重係我傷口灑點鹽落來,我唔係唔明呀,最慘既係我得唔到個答案,我而家寧願佢狼狼地咁拒絕我,等我死咗條心,但佢冇咁做,搞到我重好似有個希望咁!!!
Originally posted by sakura310 at 2006-11-17 07:57 PM:
樓主而家情況同我哥時一樣
記得哥時...
我而家好似你咁,佢而家都冇反應比我,我覺得好無奈囉!!!
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-17 09:29 PM:

我已經夠慘,你重係我傷口灑點鹽落來,我唔係唔明呀,最慘既係我得唔到個答案,我而家寧願佢狼狼地咁拒絕我,等我死咗條心,但佢冇咁做,搞到我重好似有個希望咁!!!
係lor係lor,哥時就係呢樣煩之ma=.=
當然,最後我就換來俾人狼狼地拒絕左 haha
Originally posted by sakura310 at 2006-11-17 09:38 PM:

係lor係lor,哥時就係呢樣煩之ma=.=
當然,最後我就換來俾人狼狼地拒絕左 haha
我寧願好似你咁樣重好啦!!!!
Originally posted by 比沙路 at 2006-11-17 09:50 PM:

我寧願好似你咁樣重好啦!!!!
以女仔ge 角度黎講﹐我會覺得佢只不過係想搵你做條後路﹐所以亂砌o野又唔嗲唔吊咁令你好辛苦…… 咁就吊起你癮﹐所以你依家咪覺得好辛苦lor……

我諗你直接問﹐而你問之前明白o左佢好有可能係明玩你﹐咁樣長痛不如短痛會好d……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鐘意咗個女仔

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。